Bedankt, Je krijgt zometeen een mailtje!
Maar wacht even…

Luister nu deze exclusieve audio’s om jouw Online Business Fundament neer te zetten! 

Na deze challenge ben je on fire

Dit ga je ontdekken in 8 audio’s:
– Wat jouw unieke visie is als ondernemer zodat je jezelf onderscheidt in de markt.
– Hoe jij jouw overtuigingen accepteert en ombuigt zodat je jezelf niet meer tegenhoudt in jouw doelen.
– Hoe jij jouw bedrijf zoveel mogelijk automatiseert voor meer tijd.
– Hoe je een sterk aanbod hebt.

You change every day

Je hebt een basis nodig

Of je nu net begint of al langer bezig bent: elk half jaar is het tijd voor een kritische blik op jouw bedrijf en leven. Ga je nog wel de juiste kant op? Doe je nog wel wat past? Zeker als je nog niet bent waar je wilt zijn. 

Het is tijd om jouw online business fundament onder de loep te nemen. 

In deze audio’s ga ik je meenemen in het Online Business Fundament. Deze challenge bestaat uit 2 onderdelen die niet zonder elkaar kunnen: naar binnen keren en praktische marketing tools. De challenge is hands-on en direct toepasbaar in jouw business.

DEZE ONDERWERPEN KOMEN AAN BOD

 

✅ Jouw verlangen waarmaken

✅ Positioneer jezelf als expert

✅ Jouw onweerstaanbare aanbod en leads genereren 

✅ Slim met jouw uren om gaan 

✅ Jouw bold move

“gas erop 

Ik ben Debra en ik heb de code

Tijdens mijn eerste baan in 2016 gaf ik voedingsadvies in een winkel. Ik had een hekel aan het einde van het gesprek, wanneer we producten moesten verkopen. Totdat ik besloot om de klanten gewoon echt te helpen zonder iets te verkopen, wat een mega verschil maakte. Ze kochten ineens allemaal uit zichzelf en ik vond het nog leuk ook.

Dit nam ik mee naar mijn eigen business en bij mijn allereerste lancering verkocht ik gewoon even 60 tickets, zonder advertenties of funnels. Alles op organische wijze. Na vier jaar en meer dan 4000 cursussen verkocht te hebben en in één jaar €100.000 omzet te hebben gedraaid, besloot ik mijn sales kennis te bundelen in een training.

En na een solo tripje naar Bali, een break-up en een verhuizing heb ik besloten om me nog meer te richten op de dingen waar ik echt gelukkig van word, maar dan wel met een goede strategie erachter. Want ja, het kan gewoon! En ik gun het jou ook om op die manier te kunnen verkopen zonder dat het vermoeiend of nep voelt.

Je kunt deze audio’s onbeperkt luisteren

 

Heb je echt niets aan de audio’s gehad?

Mail dan binnen 4 dagen en we geven zonder vragen jouw geld terug. Helemaal risk-free dus!