Insta Sales Master


i want it!

INSTA SALES MASTER

Je weet wel hoe je Instagram moet gebruiken, maar verkopen? Dat is nog best lastig. Je wilt graag jouw personal brand uitbreiden zodat je makkelijker verkoopt. 

Tijd om van volgers kopers te maken. Je wilt stories maken alsof het jouw tweede natuur is en bent op zoek naar sales methodes zonder over te komen als iemand die pusht.

Je wilt eigenlijk dat klanten naar jou komen in plaats van andersom. Je snapt hoe Instagram werkt, je hebt een website en verkoopt online. Dit mag alleen flink verhoogd worden.

Marjolein
Matters

” Tijd om mijn succes te vieren. Gisteren mijn eerste spontane verkoop door een Insta Story. Ik denk dat ik net boven de 100 volgers zat en nu  zijn dat er 254, dus meer dan verdubbeld. Maar veel belangrijker nog de interactie met mijn volgers is veel beter. Veel meer DM’s en het mooiste compliment kreeg ik onlangs. Dank voor alles wat ik tot nu toe van je leerde met dit mooie resultaat.” 

Deze training gaat dieper

Heb je al veel tijd, geld en energie in jouw bedrijf zitten, maar heb je houvast nodig? Van iemand die weet waar ze het over heeft. Je kunt nu nog meer tijd en dus geld verspillen door continu aan te blijven modderen of je schakelt hulp in.En ja dat is lastig want: twijfels. Logisch! Deze cursus geeft je de houvast die jij nodig hebt. Je weet na de training precies hoe jij jezelf kan inzetten zodat je de ideale klanten aantrekt. 

Ben je er nog?

Wil je nog meer zekerheid dat je resultaat gaat behalen? Hieronder zie je de aanbevelingen van echte mensen die ik heb geholpen. Stuk voor stuk toppers want ze houden van aanpakken en implementeren mijn advies. 

Dit gaan we doen:

 • Strategisch kijken naar jouw content en statistieken
 • Strategisch met Instagram bezig zijn
 • Mijn strategie en hacks
 • Wat is personal branding
 • Hoe zet je personal branding in en hoe maak je deze voor jezelf
 • Hoe maak je strategische content
 • Mijn sales technieken voor Instagram en Instagram DM
 • Instagram sales formats voor stories
 • Instagram branding formats voor stories
 • Zonder schaamte jezelf laten zien en jouw aanbod verkopen
 • Hoe kun je goed jouw training lanceren
 • Hoe je de drempels die jou tegenhouden om online zichtbaar te zijn kunt weghalen

Hoe gaan we dat doen:

 • Je krijgt toegang tot 5 online modules
 • Je krijgt 6 maanden toegang tot de leeromgeving
 • Facebookgroep voor vragen
 • Online werkboek


let’s go!

WAT ANDEREN ZEGGEN:

Wat een mega goede cursus!  Ben blij dat ik die cursus heb gedaan! Echt een aanrader en nog steeds dankbaar dat ik die keus heb gemaakt om hierin te investeren. Nu u meteen de uitdaging om het maximaal toe te passen. Al diverse tips toegepast en de resultaten liegen er niet om! -SheClothes- Valerie VOOR WIE?

Voor ondernemers die al weten hoe Instagram technisch werkt zoals hashtags, teksten maken, stories en meer. Je hebt een idee voor een online training of hebt dit al. Je verkoopt dus online een dienst! 


i want it!


NOG EVEN OP EEN RIJTJE

Dit krijg jij

5 online modules met 6 maanden toegang

Masterclasses over branding

Masterclass over personal branding 

Masterclass over moneymindset en manifestatie 

Bonus ademsessie 

Sales formats voor stories

Personal branding formats voor stories

Sales technieken voor Instagram 

Online werkboek

Ter waarde van €750

Anne-fleur. Oasevanrust

Wauw, wauw WAUW!! De Insta Sales Master is zo duidelijk te volgen en de cursus is opgezet in een hele fijne leeromgeving die super makkelijk werkt. Je legt het zo uit dat het voor iedereen mogelijk is om zoveel meer uit hun business en instagram te halen. Zeker als je zelf niets hebt met ‘hard-sales’ is dit echt een enorme aanrader. Als Intuïtief Transformatie Coach is het allerliefste wat ik doe: Mensen helpen. Debra, jij helpt mij enorm met deze tips en waardevolle informatie zodat ik weer anderen kan helpen! Dankjewel!!!”

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe lang ben ik met de cursus bezig?

Er zijn 5 online modules. Je bent ongeveer 4 uur bezig met het bekijken van de video’s. Bij elke modules zitten opdrachten. Deze staan ook in het werkboek. Je kunt alles op je eigen tempo doen. Het is per persoon verschillend hoe lang je met de opdrachten bezig bent. 

Hoe werkt het?

Na aanschaf van jouw ticket krijg je een mailtje met daarin jouw inloggegevens. Je kunt nu naar www.trainingen.dsocials.nl gaan en inloggen. Je ziet nu de training staan. Je hebt 6 maanden toegang na aanschaf. 

Hoe lang heb ik toegang?

6 maanden. Waarom? Omdat als je binnen 6 maanden de tijd niet kunt vinden, dan ga je dat binnen 1 of 2 jaar ook niet doen. Je kunt het werkboek downloaden en altijd bewaren. Wil je langer toegang? Dat kan. De prijs is 10 euro per maand voor verlenging. 

Ik verkoop producten, kan ik meedoen?

Dat kan. De focus ligt op online diensten/trainingen, maar ik haal ook zeker producten aan en noem hier voorbeelden van in de video’s.

Ik heb alleen een stenen winkel. Ik verkoop niets online, kan ik meedoen?

Helaas is deze training alleen voor ondernemers die online diensten/producten verkopen.

Krijg ik feedback en kan ik vragen stellen?

Je kunt in de besloten Facebookgroep altijd vragen stellen. Hier geef ik antwoord op. 

 • Ben je klaar om jouw Instagram om te zetten naar een salesmachine?
 • Wil je betere content voor jouw doelgroep gaan maken?
 • Wil je een betere klik met jouw doelgroep?

tijdelijk geen €300,- maar €47,-


Wil ik!

DEBRA IN DE MEDIA

AD


Marketing facts


De vrije meid


Workjuice


De ondernemer


rtlz


Marketing tribune


Frankwatching


nu.nl


GARANTIE (1)