Boost the socials

Boost the socials

#knallen

 Heb je al veel klanten? Een verschrikkelijke vraag die je vaak te horen krijgt als ondernemer. Ik begon met mijn bedrijf en deze zin kwam vaak naar voren. Ik baalde dat er geen mail binnen kwam en hoopte maar op klanten. 

Je maakt mails, blogs en post elke dag op Instagram. En dan probeer je ook nog die verdomde advertenties via social media uit te vogelen. Pff vermoeiend en jij wilt je gewoon bezig houden met jouw passie! Als ondernemer kan je er niet meer omheen: social media. Iets wat alleen maar meer en meer gaat worden met de jaren. En daarom is het goed om er NU mee te beginnen in plaats van de boot te missen. 

Jij wilt een grotere klantenstroom en niet meer elke maand te moeten wachten op klanten. Ik heb in 6 maanden tijd mijn bedrijf opgezet door middel van online en social media marketing. Daarvoor heb ik 10 jaar ervaring met Instagram & marketing. Ik wil jou helpen om je passie uit te voeren zonder onzeker te worden over jouw aanbod. Want je bent ZZP’er geworden met een reden! Meer vrijheid en doen wat jij zo graag doet! Of je nou kapper bent of een webshop runt; ik ga jou helpen!

 

 Wil jij: 

 

– Meer ideale klanten aantrekken?
– Een groter bereik?
– Online zichtbaar zijn?
– Een constante stroom van klanten?
– Marketing zonder poespas?
– Authentiek blijven?
– De touwtjes zelf in handen houden?
– Maar wel begeleiding?


Vraag een gratis call aan

Of je nou niets van marketing weet of al enkele dingen wel op orde hebt: ik ben er voor jou! Ik adviseer jou wat het beste is voor jouw merk, zet een marketing funnel voor jou in elkaar en we gaan samen jouw Instagram laten groeien! 90%van mijn inkomsten komen door goede marketing.

Goede marketing is onmisbaar in een succesvol bedrijf. Je kan je hoofd in het zand steken, maar je ontkomt er niet aan. Online is de toekomst. Door slimme marketing kun je meer werk aannemen omdat je ook meer werk krijgt! 

Wat als ik je zeg dat het een investering is die je daarna nooit meer hoeft te doen? Want ik leer jou alles zodat je daarna je eigen marketing op orde hebt! 

 • Wil je meer klanten uit social media halen? 
 • Wil je groeien op social media?
 • Wil je leren adverteren via social media? 
 • Wil je alle tips & tricks weten van Instagram? 
 • Meerdere geldstromen hebben? 
 • Niet afhankelijk zijn van offline reclame? 
 • Meer geld verdienen in minder tijd? 

Wat anderen zeggen: 

“De real life training van Debra was erg fijn. Als ondernemer wordt ik doodgegooid met marketing en strategietrainingen. Daarom was ik wel een beetje sceptisch maar deze training van Debra is echt een Pre! Ze geeft veel tips en heeft veel kennis in huis over social media. Tijdens de training praatte ze vol passie en gaf goed en vooral eerlijk advies! Super fijn Debra, Ik ga veel van jouw tips gebruiken voor mijn interieuradviesbureau. Bedankt dat je al jouw kennis wilde delen!”

Eline,House of Favourites

‘Hey Debra. Nooit gedacht dat ik zo gelukkig ging worden van je tips! Ik zie met iedere stap dat het werkt! Ergens geeft het me ook rust qua ondernemen omdat ik weet dat het goed komt, ik het op mijn tempo mag doen en alleen tips krijg die specifiek bij mij passen!’ 

Jennifer, Revelinch

‘Debra heeft mijn geholpen met een plan voor het inrichten van mijn social media. Vanaf het eerste contact voelde het goed! Debra denkt met je mee, is ontzettend behulpzaam en altijd beschikbaar voor contact. Ik kijk uit naar onze verdere samenwerking. Ze heeft verstand van zaken en is professioneel, maar is daarnaast ook nuchter en transparant. Een hele prettige combinatie. Ik zou iedereen Dsocials aanraden!’

Annemijn, Forbici scriptiebegeleiding

“Debra onderscheid zich door haar nuchtere, spontane aanpak met gevoel voor humor! Om mijn  social media strategie aan te scherpen heb ik haar hulp ingeroepen door een 1-op-1 sessie te boeken. Ze heeft mij alles over het platform én adverteren uitgelegd op een fijne manier. Na het traject kun je altijd nog met vragen bij haar terecht, aanrader!”

Wingerien, Wingerien.com

Wat krijg je nog meer?

 • Ik maak voor jou een uitgebreid marketing plan waarin we jouw Instagram onder de loep nemen. 
 • Concrete content plannen die je uit kunt voeren. 
 • Een compleet ingevuld See, Think, Do, Care model. Dit is een sales funnel waardoor jij straks precies weet hoe je jouw doelgroep moet bereiken. 
 • Facebook/Instagram adverteren training. Zo kan je zelf jouw advertenties opzetten. 
 • Je kan me altijd een DM sturen met je vragen!
 • Persoonlijk en op maat gemaakt advies
 • Ik neem jou aan de hand mee
 • Tijdelijk 200 euro voordeel!

in 4 termijnen

€300 incl
/ per maand

 • 1 x live dag van 5 uur
 • Gratis toegang tot mijn online Instagram training
 • Uitgebreid social marketing plan
 • 2 x skypesessie
 • Masterclass video – content maken
 • E-book


Zet mij op wachtlijst

In 1 keer

€1190 incl
/ eenmalig

 • 1x live dag van 5 uur
 • Gratis toegang tot mijn online Instagram training
 • Uitgebreid social marketing plan
 • 2 x een skypesessie
 • Masterclass video – content maken
 • E-book


Zet mij op wachtlijst

in 2 termijnen

€600 incl
/ per maand

 • 1 x live dag 5 uur
 • Gratis toegang tot mijn online Instagram training
 • Uitgebreid social marketing plan
 • 2 x skypesessie
 • Masterclass video – content maken
 • E-book


Zet mij op wachtlijst

Strategiesessie

230 excl

 • 1 x 2/3 uur een live sessie
 • In te vullen zoals jij dat wilt
 • Altijd feedback na afloop
 • Toegang tot mijn 2 online trainingen ter waarde van 70,-


Ik wil dit!

Voor wie is dit traject?

Voor iedereen die een serieuze stap wilt nemen om meer te gaan verdienen via social media. Voor ondernemers, zzp’ers, kleine bedrijven of mensen die willen starten! We gaan samen aan de slag om jouw social media te laten groeien en knallende content neer te zetten. 

Hoe lang duurt het traject? 

Het kan zo lang duren als je zelf wilt. Er is een livedag en drie skypesessies die je zelf in kunt plannen wanneer jij dat wilt. 

Wat als ik vastloop na het traject?

Geen probleem. Je bent niet alleen mijn klant en daarna hoor je niks meer van mij! Nee natuurlijk niet. Je kan zeker nog beroep op mij doen zodat ik met je mee kan kijken. 

Ik ben al bekend met Instagram, maar nog niet met marketing. Is dat erg?

Nee, je kan de trainingen invullen zoals je dat zelf wilt. Dus heb jij je advertenties al op orde? Top! Dan gaan we gewoon met andere dingen aan de slag. 

Ik wil liever een korte sessie. 

Geen probleem. Bekijk hier de korte sessies. 

Over Debra

Afgestudeerd als journalist en daarna juist een vak gekozen wat daar precies tegenover staat: marketing. Toch vertaal ik het ”echte” wel door in social media. Daar laat ik wél mijn ware ik zien door middel van storytelling. Want marketing is niet alleen je product laten zien, nee wie zit er achter het merk? Tegenwoordig willen we zaken doen met mensen en niet met bedrijven. Mensen beschrijven mij als nuchter, down to earth, ambitieus en een harde werker. Geen poespas bij mij!


Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.