LIFT YOUR CONTENT

Stel je eens voor dat je jouw boodschap op een meeslepende manier kunt overbrengen,

Waardoor je publiek geboeid blijft en zich echt verbonden voelt met jouw merk. Met de juiste storytelling technieken kun je dit bereiken en een blijvende indruk achterlaten bij je klanten.

Business coaching Sales Marketing

Better words, better action

Content is de basis

Je zit op je telefoon wat te scrollen op Instagram in de hoop dat er op magische wijze een klant in je berichtenbox komt die staat te popelen om met jou te werken. ‘Wauw een webinar over hoe ik sneller klanten kan krijgen, die ga ik doen want dan gaat het me sowieso lukken.’

Opgewekt ga je verder met jouw dag want je had vorige week een e-book gedownload waarin je had gelezen dat elke dag content maken goed is. ‘Oke ik heb er 5 geschreven en ik ga er daarvan 1 online zetten, wedden dat ik nu genoeg klanten krijg.’ Je plaatst de post en … NIKS!!😩Krekels.

En zo gaat het week na week door. Na een tijdje ben je zo moe van continu die hoop en die teleurstelling.

Maar heel eerlijk: continu 1 ding proberen zonder bewezen strategie gaat niet zorgen voor het succes wat jij wilt.

Wil je klanten aantrekken die keer op keer bij je terugkomen? Leer dan hoe je storytelling kunt inzetten om je content onweerstaanbaar te maken! Lift your Content neemt je mee in de wereld van effectieve storytelling en laat je zien hoe je goede content schrijft en converterende teksten maakt!

JE VOELT AAN ALLES DAT ER MEER IN ZIT

 

❌ Heb je het gevoel dat je voor niks content maakt? Dat niemand het ziet en dat het handje vol mensen wat jouw post liked, niet je potentiële klant is? En dat je daardoor ook blokkeert in wat je kan posten? Het lijkt wel alsof jouw teksten gewoon niet aankomen.

❌ Je weet ook niet welke onderwerpen je kunt gebruiken, wat is nou interessant?

❌ Jouw salespagina converteert ook niet. Mensen kopen niet. Hoe kan dat?

 

✅ Je wilt heel graag dat als jij een post maakt, dat mensen ook reageren.

✅ Je wilt leren hoe je veel betere content maakt zodat je resultaat ziet.

✅ Je bent klaar om sneller content te schrijven die ook nog eens de juiste snaar raakt bij je ideale klant.

Tell don’t sell 

Geen standaard content tips, want die ken je al wel!

Ik laat je met voorbeelden zien hoe je content schrijft en maakt die je klant raakt en aanzet tot actie. Die je volgers oplevert. Die ervoor zorgt dat volgers ook echt iets doen.

We gaan aan de slag met hoe je storytelling inzet voor jouw content zodat je klanten aantrekt die blijven terug komen. Je leert hoe je goede content schrijft en converterende teksten maakt.

Resultaten

Ik ben Debra en ik heb de code

Tijdens mijn eerste baan in 2016 gaf ik voedingsadvies in een winkel. Ik had een hekel aan het einde van het gesprek, wanneer we producten moesten verkopen. Totdat ik besloot om de klanten gewoon echt te helpen zonder iets te verkopen, wat een mega verschil maakte. Ze kochten ineens allemaal uit zichzelf en ik vond het nog leuk ook.

Dit nam ik mee naar mijn eigen business en bij mijn allereerste lancering verkocht ik gewoon even 60 tickets, zonder advertenties of funnels. Alles op organische wijze. Na vier jaar en meer dan 4000 cursussen verkocht te hebben en in één jaar €100.000 omzet te hebben gedraaid, besloot ik mijn sales kennis te bundelen in een training.

En na een solo tripje naar Bali, een break-up en een verhuizing heb ik besloten om me nog meer te richten op de dingen waar ik echt gelukkig van word, maar dan wel met een goede strategie erachter. Want ja, het kan gewoon! En ik gun het jou ook om op die manier te kunnen verkopen zonder dat het vermoeiend of nep voelt.

Nu denk je misschien… Dit klinkt goed, laat het zelf gewoon gaan proberen.

Dat kan. Maar ik waarschuw je… Een succesformule is niet zomaar wat uit de losse pols. Ik heb mijn strategie jarenlang geperfectioneerd. Ik heb verschillende producten gelanceerd en daarbij meerdere tests uitgevoerd. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik nu de perfecte strategie tot mijn beschikking heb.

Hoe werkt het?

De cursus is
direct te volgen

Het is een online leeromgeving waarin modules staan. In deze modules staan videolessen, opdrachten en PDF bestanden met voorbeelden.

Neem een kijkje

   in de module

Wat krijg je:

N

8 video lessen waarin je kneitergoede content leert schrijven t.w.v. 97,-

N

Content onderwerpen

N

Incl. updates dus hoe eerder je instapt hoe voordeliger en 1 jaar toegang

N

Content checklist zodat je altijd weet waar jouw content aan moet voldoen t.w.v. €20,-

N

Mijn Instagram strategie

N

BONUS: 74 social media templates die je direct kunt gebruiken t.w.v. €37,-

N

BONUS: masterclass uit mijn academy over succesvol lanceren

N

BONUS: masterclass onweerstaanbaar aanbod maken

Nu voor slechts 97,- 

Heb je echt niets aan de cursus gehad?

Mail dan binnen 14 dagen en we geven zonder vragen jouw geld terug. Helemaal risk-free dus!