bEDANKT, MAAR WACHT EVEN!

Wil jij leren hoe je jouw Instagram Stories kunt gebruiken om jouw aanbod moeiteloos te verkopen, zonder dat het als opdringerig of “salesy” overkomt?

Dan is deze Instagram Sales Stories Template precies wat je nodig hebt! Met deze 28 pagina’s tellende PDF, uitlegvideo en bonus masterclass, ontdek je hoe je op een authentieke en krachtige manier jouw aanbod kunt presenteren en verkopen aan jouw volgers!

Business coaching Sales Marketing

Better words, better action

Verkoop zonder weerstand

Je hebt een geweldig aanbod gemaakt en bent super enthousiast om het te gaan delen online. Je hebt je sales stories al gemaakt en vol verwachting ga je ze plaatsen. Na het plaatsen komt er minder reactie dan je had gehoopt en de sales blijven ook uit. Bummer… 

Vol goede moed ga je wel door alleen veranderd er niet zoveel. Je bedenkt nieuwe stories, maar je komt niet echt verder. 

Daarom deel ik je mijn succesvolle stories met jou zodat je deze ook vol zelfvertrouwen kunt gebruiken! 

 Altijd als ik zo’n story reeks plaats komen er sales uit. Grijp deze kans om jouw online business naar een hoger niveau te tillen met onze Instagram Sales Stories Template. Verander jouw Instagram Stories in onweerstaanbare verkoopkanalen en bereik meer klanten dan ooit tevoren!

Voor coaches en kennisondernemers. 

Storytelling als geheim wapen

Authentiek Verkopen: Leer hoe je jouw unieke persoonlijkheid en verhaal kunt inzetten om een diepere connectie te creëren met je publiek. Ontdek de kracht van eerlijkheid en oprechtheid om jouw producten of diensten te presenteren zonder afstandelijk of geforceerd over te komen.

Storytelling als Wapen: Verander jouw Instagram Stories in meeslepende verhalen die jouw publiek aanspreken en betrekken. Ontdek hoe je emoties kunt bespelen en de behoeften van jouw potentiële klanten kunt beantwoorden, zodat ze niet kunnen wachten om bij jou te kopen.

Waardevolle Tips & Tricks: Leer de geheimen van effectieve Calls-to-Action en andere verkoopstimulerende technieken die jouw publiek subtiel aansporen tot actie, zonder dat het als een directe verkoopboodschap aanvoelt.

✅Verkoop via Instagram DM: Ontvang een exclusieve uitlegvideo en masterclass waarin je leert hoe je één-op-één kunt verkopen via Instagram Direct Messages. Vergroot je kansen om persoonlijke connecties te maken en klanten te krijgen.

Tell don’t sell 

Ik deel mijn 11 jaar ervaring

Ik laat je met voorbeelden zien hoe ik mijn verkoopstories maak en welke volgorde jij kunt aanhouden. 80% van mijn omzet komt via Instagram en zorgt ervoor dat ik altijd sales kan doen zonder dat volgers weggaan. 

Wat krijg je:

N

28 pagina's tellende PDF met uitleg

N

Uitleg video over de stories die ik gebruik

N

BONUS: Masterclass verkopen via Instagram DM t.w.v. 97,-

Nu voor slechts 37,-

Ik ben Debra en ik heb de code

Tijdens mijn eerste baan in 2016 gaf ik voedingsadvies in een winkel. Ik had een hekel aan het einde van het gesprek, wanneer we producten moesten verkopen. Totdat ik besloot om de klanten gewoon echt te helpen zonder iets te verkopen, wat een mega verschil maakte. Ze kochten ineens allemaal uit zichzelf en ik vond het nog leuk ook.

Dit nam ik mee naar mijn eigen business en bij mijn allereerste lancering verkocht ik gewoon even 60 tickets, zonder advertenties of funnels. Alles op organische wijze. Na vier jaar en meer dan 4000 cursussen verkocht te hebben en in één jaar €100.000 omzet te hebben gedraaid, besloot ik mijn sales kennis te bundelen in een training.

En na een solo tripje naar Bali, een break-up en een verhuizing heb ik besloten om me nog meer te richten op de dingen waar ik echt gelukkig van word, maar dan wel met een goede strategie erachter. Want ja, het kan gewoon! En ik gun het jou ook om op die manier te kunnen verkopen zonder dat het vermoeiend of nep voelt.

Heb je echt niets aan de cursus gehad?

Mail dan binnen 14 dagen en we geven zonder vragen jouw geld terug. Helemaal risk-free dus!