Masterclass 5 stappen meer klanten

GRATIS MASTERCLASS

in 5 stappen meer klanten via social media

Dé strategie om via social media te verkopen. Leer hoe je in 5 stappen meer klanten krijgt en ontdek wat er nodig is voor lange termijn succes. 

Hey, Debra hier!

JE BENT COACH, TRAINER OF VERKOOPT JOUW KENNIS

Deze masterclass is voor coaches en kennis ondernemers.

Je bent al zichtbaar op Instagram en haalt daar ook al klanten uit, maar je wilt jouw bedrijf anders inrichten. Je wilt meer online gaan werken zodat je locatie onafhankelijk bent en minder trekken aan de klanten die je binnen moet halen. 

Je wilt meer omzet, meer tijd voor jezelf en meer zichtbaarheid. 

Na de masterclass weet jij:

– Hoe je ervoor zorgt dat je ijzersterke contentstrategie hebt

– Wat er nodig is om klanten aan te trekken.

– Hoe je kunt verkopen zonder pusherig over te komen.

– Welke kanalen je echt moet inzetten.

‘Het moment dat ik iets moest verkopen vond ik verschrikkelijk’

Tijdens mijn eerste baan in 2016 stond ik in een winkel waar ik voedingsadvies gaf, maar we ook aan het einde nog producten moesten aanprijzen. Verschrikkelijk vond ik het. Ik zag altijd op tegen dat moment.

Tot ik de mensen oprecht ging helpen zonder te verkopen… en wat er gebeurde was bijzonder. Ze kochten ineens allemaal en ik bleef veel dichter bij mezelf waardoor ik er plezier in kreeg.

Een wereld van verschil! 

Dit heb ik meegenomen toen ik begon met mijn eigen onderneming. Ik verkocht in mijn allereerste lancering 60 tickets! En ik had niet eens een funnel of advertentie opgezet. Puur organisch. Na vier jaar meer dan 4000 cursussen te verkopen en met één cursus in één jaar €100.000 omzet te hebben gehaald ben ik deze sales kennis gaan bundelen. In deze training! 

Dus ik begrijp heel goed dat verkopen vermoeiend en nep kan aanvoelen, maar ik weet dat het ook anders kan! 

Ik ga je helpen! Tijdens deze masterclass geef ik je de 5 stappen om meer te verkopen via social media.