fbpx

Masterclass 5 stappen meer klanten

GRATIS MASTERCLASS

in 5 stappen meer klanten via social media

3 mei 19:00 
Een exclusieve interactieve workshop voor coaches en kennisondernemers die willen ontdekken welke stappen zij nodig hebben om te groeien. 

Geen standaard masterclass, maar persoonlijk en interactief. 

Dé strategie om via social media te verkopen. Leer hoe je in 5 stappen meer klanten krijgt en ontdek wat er nodig is voor lange termijn succes. 


Hey, Debra hier!

JE BENT COACH, TRAINER OF VERKOOPT JOUW KENNIS

Deze masterclass is voor coaches en kennis ondernemers.

Je bent al zichtbaar op Instagram en haalt daar ook al klanten uit, maar je wilt jouw bedrijf anders inrichten. Je wilt meer online gaan werken zodat je locatie onafhankelijk bent en minder trekken aan de klanten die je binnen moet halen. 

Je wilt meer omzet, meer tijd voor jezelf en meer zichtbaarheid. 

JE VOELT AAN ALLES DAT ER MEER IN ZIT

❌ Heb je het gevoel dat je voor niks content maakt? Dat niemand het ziet en dat het handje vol mensen wat jouw post liked, niet je potentiële klant is? En dat je daardoor ook blokkeert in wat moet je kan posten? Je hebt het gevoel dat mensen je niet zien. 

❌ Je echt geen idee hebt hoe je ervoor moet zorgen dat je meer omzet draait, je ziet zoveel marketing tools en tips dat het je duizelt. Wat werkt er nou voor mij? Hierdoor probeer je telkens weer iets nieuws uit: webinars, nieuw aanbod en video’s, maar niets werkt er echt. 

❌ Je bent niet bepaald een salestype. Jij bent begonnen met je onderneming omdat je graag vrijheid wilt en mensen wilt helpen, maar sales? Je wilt dat mensen naar jou toe komen want tegenwoordig zit niemand meer te wachten op gepush. Voor je gevoel doe je ook al alles aan je zichtbaarheid, dus waar gaat het mis? 

✅ Je wilt heel graag tijd hebben voor jezelf en de mensen om je heen, maar passief inkomen? Hoe ga ik dat dan lanceren en verkopen? Je doel is om slim te werken, niet altijd hard;). Lekker reizen lijkt je wel wat of niet dat gehaast met afspraken waardoor je uitgeblust thuis komt. 

✅ Je voelt echt aan alles dat er meer in jou zit, je hebt alleen nog de juiste formule nodig om continu nieuwe klanten aan te spreken. Je gaat op en neer in je energie en enthousiasme omdat je gelooft in jezelf, maar moe wordt dat je die doorbraak niet hebt. 

✅Je wilt resultaat zien uit de tijd die jij in jouw marketing stopt en content maken die aanzet tot kopen bij jouw ideale klant! Jij begrijpt hoe jouw ideale klant denkt waardoor je ze van volger naar klant brengt. 

Na de masterclass weet jij:

– Hoe je ervoor zorgt dat je ijzersterke contentstrategie hebt

– Wat er nodig is om klanten aan te trekken.

– Hoe je kunt verkopen zonder pusherig over te komen.

– Welke kanalen je echt moet inzetten.

‘Het moment dat ik iets moest verkopen vond ik verschrikkelijk’

Tijdens mijn eerste baan in 2016 stond ik in een winkel waar ik voedingsadvies gaf, maar we ook aan het einde nog producten moesten aanprijzen. Verschrikkelijk vond ik het. Ik zag altijd op tegen dat moment.

Tot ik de mensen oprecht ging helpen zonder te verkopen… en wat er gebeurde was bijzonder. Ze kochten ineens allemaal en ik bleef veel dichter bij mezelf waardoor ik er plezier in kreeg.

Een wereld van verschil! 

Dit heb ik meegenomen toen ik begon met mijn eigen onderneming. Ik verkocht in mijn allereerste lancering 60 tickets! En ik had niet eens een funnel of advertentie opgezet. Puur organisch. Na vier jaar meer dan 4000 cursussen te verkopen en met één cursus in één jaar €100.000 omzet te hebben gehaald ben ik deze sales kennis gaan bundelen. In deze training! 

Dus ik begrijp heel goed dat verkopen vermoeiend en nep kan aanvoelen, maar ik weet dat het ook anders kan! 

Ik ga je helpen! Tijdens deze masterclass geef ik je de 5 stappen om meer te verkopen via social media.

Hoe werkt het?

Deze masterclass is online op 3 mei om 19:00. Je krijgt na het invullen van de vragenlijst de link van de zoom call. Dit is namelijk geen standaard masterclass waar jij jezelf achter een schermpje verschuilt.;) Nee, want dit is je kans om mij jouw vraagstuk voor te leggen. GRATIS! Dus pak je kans en maak de keus om te groeien door hulp te vragen. 


Dit is voor coaches en kennisondernemers die naar de €100.000 per jaar willen doorgroeien.