8 exclusieve audio’s voor jouw

Online Business Fundament  

Voor elke online coach of kennisondernemer die wil ontdekken welke elementen zorgen voor langdurig succes. Maak een geweldig aanbod voor jouw klanten, bouw aan jouw expertstatus als ondernemer en krijg meer leads. Je leert het in de audio’s!  

Nu voor maar 1,-

Business coaching Sales Marketing

You change every day

Je hebt een basis nodig

Of je nu net begint of al langer bezig bent: elk half jaar is het tijd voor een kritische blik op jouw bedrijf en leven. Ga je nog wel de juiste kant op? Doe je nog wel wat past? Zeker als je nog niet bent waar je wilt zijn. 

Het is tijd om jouw online business fundament onder de loep te nemen. 

In deze audio’s ga ik je meenemen in het Online Business Fundament. Deze challenge bestaat uit 2 onderdelen die niet zonder elkaar kunnen: naar binnen keren en praktische marketing tools. De challenge is hands-on en direct toepasbaar in jouw business.

Maak een geweldig aanbod voor jouw klanten, bouw aan jouw expertstatus als ondernemer en krijg meer leads. Je leert het in de audio’s! 

Dit ga je leren:

 

✅ Jouw verlangen waarmaken; hoe doe je dat?

✅ Positioneer jezelf als expert en trek meer klanten aan

✅ Jouw onweerstaanbare aanbod en leads genereren

✅ Slim met jouw uren om gaan zodat je productief werkt en tijd over hebt

✅ Jouw bold move ontdekken

“gas erop 

Na deze challenge ben je on fire

Dit ga je ontdekken in 8 audio’s:
– Wat jouw unieke visie is als ondernemer zodat je jezelf onderscheidt in de markt.
– Hoe jij jouw overtuigingen accepteert en ombuigt zodat je jezelf niet meer tegenhoudt in jouw doelen.
– Hoe jij jouw bedrijf zoveel mogelijk automatiseert voor meer tijd.
– Hoe je een sterk aanbod hebt.
– Zo kom je aan meer leads.

 

Ik ben Debra en ik heb de code

Tijdens mijn eerste baan in 2016 gaf ik voedingsadvies in een winkel. Ik had een hekel aan het einde van het gesprek, wanneer we producten moesten verkopen. Totdat ik besloot om de klanten gewoon echt te helpen zonder iets te verkopen, wat een mega verschil maakte. Ze kochten ineens allemaal uit zichzelf en ik vond het nog leuk ook.

Dit nam ik mee naar mijn eigen business en bij mijn allereerste lancering verkocht ik gewoon even 60 tickets, zonder advertenties of funnels. Alles op organische wijze. Na vier jaar en meer dan 4000 cursussen verkocht te hebben en in één jaar €100.000 omzet te hebben gedraaid, besloot ik mijn sales kennis te bundelen in een training.

En na een solo tripje naar Bali, een break-up en een verhuizing heb ik besloten om me nog meer te richten op de dingen waar ik echt gelukkig van word, maar dan wel met een goede strategie erachter. Want ja, het kan gewoon! En ik gun het jou ook om op die manier te kunnen verkopen zonder dat het vermoeiend of nep voelt.

Je kunt deze audio’s onbeperkt luisteren 

Heb je echt niets aan de audio’s gehad?

Mail dan binnen 4 dagen en we geven zonder vragen jouw geld terug. Helemaal risk-free dus!