OSA

ONLINE SALES ACADEMY

Ook zonder veel volgers, meer klanten

Dé online groepsacademy waarin jij met een bewezen strategie leert verkopen zodat je meer vrijheid, omzet en rust hebt in jouw onderneming. 12 maanden programma waarin je doorstroomt naar stabiel €5000,- omzet per maand. 

Geen grote following nodig. Geen koude aquisitie. 

Deuren sluiten 12 mei

19 plekken beschikbaarBEKEND VAN
Haal jij wel genoeg uit de tijd die jij in jouw bedrijf stopt?

Je zit op je telefoon wat te scrollen op Instagram in de hoop dat er op magische wijze een klant in je berichtenbox komt die staat te popelen om met jou te werken. ‘Wauw een webinar over hoe ik sneller klanten kan krijgen, die ga ik doen want dan gaat het me sowieso lukken.’ 

Opgewekt ga je verder met jouw dag want je had vorige week een e-book gedownload waarin je had gelezen dat elke dag content maken goed is. ‘Oke ik heb er 5 geschreven en ik ga er daarvan 1 online zetten, wedden dat ik nu genoeg klanten krijg.’ Je plaatst de post en …  NIKS!!😩Krekels.

En zo gaat het week na week door. Na een tijdje ben je zo moe van continu die hoop en die teleurstellingMaar heel eerlijk: continu 1 ding proberen zonder bewezen strategie gaat niet zorgen voor het succes wat jij wilt. 

Je ziet dat je af en toe wat volgers erbij krijgt. Of een kennismakingsgesprek wordt bij je ingepland, maar die persoon zegt daarna toch nee omdat ze de investering teveel vinden. Ben jij op zoek naar praktische handvaten, begeleiding en een bewezen strategie? En ben je klaar om te blijven klooien op het niveau waar je zit? 


yes dat wil ikplan kennismaking

Haal jij wel genoeg uit de tijd die jij in jouw bedrijf stopt?

Je zit op je telefoon wat te scrollen op Instagram in de hoop dat er op magische wijze een klant in je berichtenbox komt die staat te popelen om met jou te werken. ‘Wauw een webinar over hoe ik sneller klanten kan krijgen, die ga ik doen want dan gaat het me sowieso lukken.’ 

Opgewekt ga je verder met jouw dag want je had vorige week een e-book gedownload waarin je had gelezen dat elke dag content maken goed is. ‘Oke ik heb er 5 geschreven en ik ga er daarvan 1 online zetten, wedden dat ik nu genoeg klanten krijg.’ Je plaatst de post en …  NIKS!!😩Krekels.

En zo gaat het week na week door. Na een tijdje ben je zo moe van continu die hoop en die teleurstelling.

Maar heel eerlijk: continu 1 ding proberen zonder bewezen strategie gaat niet zorgen voor het succes wat jij wilt. 

Je ziet dat je af en toe wat volgers erbij krijgt. Of een kennismakingsgesprek wordt bij je ingepland, maar die persoon zegt daarna toch nee omdat ze de investering teveel vinden. Ben jij op zoek naar praktische handvaten, begeleiding en een bewezen strategie? En ben je klaar om te blijven klooien op het niveau waar je zit? 


yes dat wil iktwijfel je? boek een call

Stel je eens voor…

Dat je precies weet hoe jij jouw ideale klant kan bereiken en 90% van de mensen die jij spreekt JA zeggen tegen jouw aanbod. 

Ik weet dat het kan. En jij voelt ook dat het jouw tijd is! Jouw tijd om het serieus aan te pakken. Want we gaan verkopen zonder bullshit. Een eerlijke strategie waarbij jij precies weet hoe jij oprecht kunt verkopen. Doorlopend en zonder het gevoel te hebben pushy te zijn naar jouw doelgroep toe. Dat klanten naar JOU toekomen. Omdat jij weet hoe jij met jouw geweldige content naar je toe kan krijgen. 

Ik leer je niet één methode want elk bedrijf is anders, daarom krijg jij in de academy niet alleen de formule tot succesvol verkopen, maar ook mijn eerlijke feedback en komen we samen tot wat er het beste bij jou past en werkt. 

Wat als je niet elke dag 24/7 zichtbaar hoeft te zijn, maar je met een paar keer per week geweldige content klanten binnen krijgt

Deze academy heb ik speciaal gemaakt voor coaches en kennisondernemers die al wel weten dat ze zichtbaar moeten zijn, maar voelen dat er zoveel meer in zit en op zoek zijn naar stabiliteit in hun sales. 

Stel je eens voor…

Dat je precies weet hoe jij jouw ideale klant kan bereiken en 90% van de mensen die jij spreekt JA zeggen tegen jouw aanbod. 

Ik weet dat het kan. En jij voelt ook dat het jouw tijd is! Jouw tijd om het serieus aan te pakken. Want we gaan verkopen zonder bullshit. Een eerlijke strategie waarbij jij precies weet hoe jij oprecht kunt verkopen. Doorlopend en zonder het gevoel te hebben pushy te zijn naar jouw doelgroep toe. Dat klanten naar JOU toekomen. Omdat jij weet hoe jij met jouw geweldige content naar je toe kan krijgen. 

Ik leer je niet één methode want elk bedrijf is anders, daarom krijg jij in de academy niet alleen de formule tot succesvol verkopen, maar ook mijn eerlijke feedback en komen we samen tot wat er het beste bij jou past en werkt. 

Wat als je niet elke dag 24/7 zichtbaar hoeft te zijn, maar je met een paar keer per week geweldige content klanten binnen krijgt

Deze academy heb ik speciaal gemaakt voor coaches en kennisondernemers die al wel weten dat ze zichtbaar moeten zijn, maar voelen dat er zoveel meer in zit en op zoek zijn naar stabiliteit in hun sals. 

Stel je eens voor…

Dat je precies weet hoe jij jouw ideale klant kan bereiken en 90% van de mensen die jij spreekt JA zeggen tegen jouw aanbod. 

Ik weet dat het kan. En jij voelt ook dat het jouw tijd is! Jouw tijd om het serieus aan te pakken. Want we gaan verkopen zonder bullshit. Een eerlijke strategie waarbij jij precies weet hoe jij oprecht kunt verkopen. Doorlopend en zonder het gevoel te hebben pushy te zijn naar jouw doelgroep toe. Dat klanten naar JOU toekomen. Omdat jij weet hoe jij met jouw geweldige content naar je toe kan krijgen. 

Ik leer je niet één methode want elk bedrijf is anders, daarom krijg jij in de academy niet alleen de formule tot succesvol verkopen, maar ook mijn eerlijke feedback en komen we samen tot wat er het beste bij jou past en werkt. 

Wat als je niet elke dag 24/7 zichtbaar hoeft te zijn, maar je met een paar keer per week geweldige content klanten binnen krijgt

Deze academy heb ik speciaal gemaakt voor coaches en kennisondernemers die al wel weten dat ze zichtbaar moeten zijn, maar voelen dat er zoveel meer in zit en op zoek zijn naar stabiliteit in hun sales. 

JE VOELT AAN ALLES DAT ER MEER IN ZIT

❌ Heb je het gevoel dat je voor niks content maakt? Dat niemand het ziet en dat het handje vol mensen wat jouw post liked, niet je potentiële klant is? En dat je daardoor ook blokkeert in wat moet je kan posten? Je hebt het gevoel dat mensen je niet zien. 

❌ Je echt geen idee hebt hoe je ervoor moet zorgen dat je meer omzet draait, je ziet zoveel marketing tools en tips dat het je duizelt. Wat werkt er nou voor mij? Hierdoor probeer je telkens weer iets nieuws uit: webinars, nieuw aanbod en video’s, maar niets werkt er echt. 

❌ Je bent niet bepaald een salestype. Jij bent begonnen met je onderneming omdat je graag vrijheid wilt en mensen wilt helpen, maar sales? Je wilt dat mensen naar jou toe komen want tegenwoordig zit niemand meer te wachten op gepush. Voor je gevoel doe je ook al alles aan je zichtbaarheid, dus waar gaat het mis? 

✅ Je wilt heel graag tijd hebben voor jezelf en de mensen om je heen, maar passief inkomen? Hoe ga ik dat dan lanceren en verkopen? Je doel is om slim te werken, niet altijd hard;). Lekker reizen lijkt je wel wat of niet dat gehaast met afspraken waardoor je uitgeblust thuis komt. 

✅ Je voelt echt aan alles dat er meer in jou zit, je hebt alleen nog de juiste formule nodig om continu nieuwe klanten aan te spreken. Je gaat op en neer in je energie en enthousiasme omdat je gelooft in jezelf, maar moe wordt dat je die doorbraak niet hebt. 

✅Je wilt resultaat zien uit de tijd die jij in jouw marketing stopt en content maken die aanzet tot kopen bij jouw ideale klant! Jij begrijpt hoe jouw ideale klant denkt waardoor je ze van volger naar klant brengt. 


plan kennismaking

JE VOELT AAN ALLES DAT ER MEER IN ZIT

❌ Heb je het gevoel dat je voor niks content maakt? Dat niemand het ziet en dat het handje vol mensen wat jouw post liked, niet je potentiële klant is? En dat je daardoor ook blokkeert in wat moet je kan posten? Je hebt het gevoel dat mensen je niet zien. 

❌ Je echt geen idee hebt hoe je ervoor moet zorgen dat je meer omzet draait, je ziet zoveel marketing tools en tips dat het je duizelt. Wat werkt er nou voor mij? Hierdoor probeer je telkens weer iets nieuws uit: webinars, nieuw aanbod en video’s, maar niets werkt er echt. 

❌ Je bent niet bepaald een salestype. Jij bent begonnen met je onderneming omdat je graag vrijheid wilt en mensen wilt helpen, maar sales? Je wilt dat mensen naar jou toe komen want tegenwoordig zit niemand meer te wachten op gepush. Voor je gevoel doe je ook al alles aan je zichtbaarheid, dus waar gaat het mis? 

✅ Je wilt heel graag tijd hebben voor jezelf en de mensen om je heen, maar passief inkomen? Hoe ga ik dat dan lanceren en verkopen? Je doel is om slim te werken, niet altijd hard;). Lekker reizen lijkt je wel wat of niet dat gehaast met afspraken waardoor je uitgeblust thuis komt. 

✅ Je voelt echt aan alles dat er meer in jou zit, je hebt alleen nog de juiste formule nodig om continu nieuwe klanten aan te spreken. Je gaat op en neer in je energie en enthousiasme omdat je gelooft in jezelf, maar moe wordt dat je die doorbraak niet hebt. 

✅Je wilt resultaat zien uit de tijd die jij in jouw marketing stopt en content maken die aanzet tot kopen bij jouw ideale klant! Jij begrijpt hoe jouw ideale klant denkt waardoor je ze van volger naar klant brengt. 


plan kennismaking

Jessica Caliari

Debra heeft mijn blokkade van verkopen volledig weggehaald. Hierdoor verkocht ik in salesgesprekken veel vaker omdat ik zelfverzekerder ben geworden. Ik durf ook hogere prijzen te vragen. Verkopen voelt veel beter nu en ik weet precies hoe ik mijn aanbod goed kan lanceren.

Dit is voor jou als jij: klaar bent met aanklooien.
Weet dat er meer in zit en daar nu ECHT voor gaat. 
Klaar bent om in jezelf te investeren in tijd en energie. 
Je weet dat je hier bij moet zijn! Ik ben jouw mentor! 

Elke 2 weken een mastermind sessie of Q&A sessie met Debra en de groep zolang jij in de academy zit (12 maanden). 

2 offline livedagen in september 2023 en januari 2024 met Debra 

Online academy met 5 online modules + 6 bonus modules + onbeperkte updates voor 12 maanden

Dit is voor jou als jij: klaar bent met aanklooien.
Weet dat er meer in zit en daar nu ECHT voor gaat. 
Klaar bent om in jezelf te investeren in tijd en energie. 
Je weet dat je hier bij moet zijn! Ik ben jouw mentor! 

Elke 2 weken een mastermind sessie of Q&A sessie met de groep zolang jij in de academy zit (12 maanden). 

2 offline livedagen (omgeving Noord-Brabant) in september 2023 en januari 2024. 

Jessica Caliari

Debra heeft mijn blokkade van verkopen volledig weggehaald. Hierdoor verkocht ik in salesgesprekken veel vaker omdat ik zelfverzekerder ben geworden. Ik durf ook hogere prijzen te vragen. Verkopen voelt veel beter nu en ik weet precies hoe ik mijn aanbod goed kan lanceren.

Hoeveel kost het je als je jouw sales skills niet te verbeterd?

Wanneer je niet weet hoe je goed kunt verkopen: 

Kiezen potentiële klanten voor iemand anders.

Is al je marketing content voor niets.

Onderneemt je potentiële klant geen actie.

Zul je moeten blijven afwachten tot klanten naar je toe komen.

Je bent fantastisch in wat je doet, maar marketing en verkopen is totaal andere koek. Ik begrijp heel goed dat dit niet iets is wat je hebt geleerd. Jouw potentieel is zoveel groter! Leer succesvol verkopen en je krijgt eindelijk de sales waar je op hoopte. 


ik meld me aan

Hoeveel kost het je als je jouw sales skills niet te verbeterd?

Wanneer je niet weet hoe je goed kunt verkopen: 

Kiezen potentiële klanten voor iemand anders.

Is al je marketing content voor niets.

Onderneemt je potentiële klant geen actie.

Zul je moeten blijven afwachten tot klanten naar je toe komen.

Je bent fantastisch in wat je doet, maar marketing en verkopen is totaal andere koek. Ik begrijp heel goed dat dit niet iets is wat je hebt geleerd. Jouw potentieel is zoveel groter! Leer succesvol verkopen en je krijgt eindelijk de sales waar je op hoopte. 


ik meld me aan

Nog

tot succes

Stap 1

Meld je aan

En leer een duidelijke boodschap schrijven

Stap 2

Leer succesvol verkopen

Leer je doelgroep authentiek te overtuigen en krijg meer zelfvertrouwen.

Stap 3

Krijg meer klanten

Optimaliseer dit in jouw marketing en krijg doorlopend klanten

Stap 1

Leer je doelgroep kennen

Zodat je ze aanspreekt

Stap 2

Leer succesvol verkopen

Leer je doelgroep authentiek te overtuigen en krijg meer zelfvertrouwen.

Stap 3

Krijg meer klanten

Optimaliseer dit in jouw marketing en krijg doorlopend klanten

Ik ben Debra en ik heb de code

Tijdens mijn eerste baan in 2016 stond ik in een winkel waar ik voedingsadvies gaf, maar we ook aan het einde nog producten moesten aanprijzen. Verschrikkelijk vond ik het. Ik zag altijd op tegen dat moment.

Tot ik de mensen oprecht ging helpen zonder te verkopen… en wat er gebeurde was bijzonder. Ze kochten ineens allemaal en ik bleef veel dichter bij mezelf waardoor ik er plezier in kreeg.

Een wereld van verschil! 

Dit heb ik meegenomen toen ik begon met mijn eigen onderneming. Ik verkocht in mijn allereerste lancering 60 tickets! En ik had niet eens een funnel of advertentie opgezet. Puur organisch. Na vier jaar meer dan 4000 cursussen te verkopen en met één cursus in één jaar €100.000 omzet te hebben gehaald ben ik deze sales kennis gaan bundelen. In deze training! 

Na een solo reis in Bali, een break-up en verhuizing ben ik me nog meer gaan richten op waar ik echt gelukkig van werd. Maar wél in combinatie met strategie. Want dat kan! En dat gun ik jou ook. Ik begrijp heel goed dat verkopen vermoeiend en nep kan aanvoelen, maar ik weet dat het ook anders kan! 

Ik ga je helpen! En dat doe ik op de manier waar ik bekend om sta: zonder fluff. Gewoon zoals het is zodat je zo snel mogelijk resultaat ziet. 

‘Het moment dat ik iets moest verkopen vond ik verschrikkelijk’

Tijdens mijn eerste baan in 2016 stond ik in een winkel waar ik voedingsadvies gaf, maar we ook aan het einde nog producten moesten aanprijzen. Verschrikkelijk vond ik het. Ik zag altijd op tegen dat moment.

Tot ik de mensen oprecht ging helpen zonder  te verkopen… en wat er gebeurde was bijzonder. Ze kochten ineens allemaal en ik bleef veel dichter bij mezelf waardoor ik er plezier in kreeg.

Een wereld van verschil! 

Dit heb ik meegenomen toen ik begon met mijn eigen onderneming. Ik verkocht in mijn allereerste lancering 60 tickets! En ik had niet eens een funnel of advertentie opgezet. Puur organisch. Na vier jaar meer dan 4000 cursussen te verkopen en met één cursus in één jaar €100.000 omzet te hebben gehaald ben ik deze sales kennis gaan bundelen. In deze training! 

Dus ik begrijp heel goed dat verkopen vermoeiend en nep kan aanvoelen, maar ik weet dat het ook anders kan! 

Ik ga je helpen! En dat doe ik op de manier waar ik bekend om sta: zonder fluff. Gewoon zoals het is zodat je zo snel mogelijk resultaat ziet. 

Priscilla Heijnen
Priscilla Heijnen
2024-04-30
Als er iets is waardoor ik de laatste maanden grote stappen heb gezet binnen mijn bedrijf is het wel de Online Sales Academy van Debra. De combinatie tussen alle super leerzame modules, de Mastermind sessie's maar ook de 1:1 vragen die heel snel beantwoord worden is echt goud waard. Door Debra ben ik gaan inzien dat het anders moest binnen mijn 2 bedrijven. Waarvan een in het speciaal. En eigenlijk ben ik een soort van opnieuw gestart met dit bedrijf. Nu een half jaar later ben ik heel erg blij met hoe ik ervoor sta en geloof ik er in dat dit allemaal nog meer gaat groeien. Ik heb nog een tijd toegang tot alle informatie binnen de Online Sales Academy dus hier ga ik zeker gebruik van maken. Heel erg bedankt Debra voor alle waarde die je geeft, van mij ben je nog lang niet af.
Marijke ten Brink
Marijke ten Brink
2024-04-15
Ik ben zó blij dat ik gestart met de 1:1 coaching. Heel eerlijk, ik vond het rete spannend omdat ik nog niet de volledige financiering bij elkaar had toen ik er aan begon, maar sprong in het diepe gewaagd en na 1 maand had ik de investering er al uit! Daarnaast voel ik zoveel meer vertrouwen als ondernemer door de support van Debra. Doordat er een duidelijk plan is, met duidelijke activiteiten die ik moet uitvoeren heb ik veel meer overzicht en merk ik ook dat ik meer vrije momenten voor mezelf kan nemen zonder me schuldig te voelen, wat ik eerder kon doen als ik niet iedere dag aan mijn business bouw. Nu gaat dat met zoveel meer plezier en gemak, waardoor ik in 2 maanden tijd 5 nieuwe klanten heb aangetrokken! Debra maakt ondernemen 'simpel' en is echt een inspiratie voor mij hierin. Haar feedback op content is on point en zó fijn. Maar ook dat ze me helpt bij de technische werkzaamheden waar ik error van krijg, dit scheelt voor mij zoveel energie en kortsluiting. Maar ook het gevoel dat je er niet alleen voor staat, dat je haar altijd kunt benaderen voor support, feedback en kan sparren, heel fijn! Love it!
Marije Lentfert
Marije Lentfert
2024-04-03
Debra was mijn businesscoach bij de start van mijn bedrijf en ik heb ontzettend veel mogen leren van haar! Denk daarbij aan cursussen maken en verkopen, een sterk 1:1 aanbod en social media marketing. Ik maakte daarnaast direct een goede winst in mijn eerste jaar. Debra is benaderbaar, denkt goed met je mee en gewoon een heel fijn mens om mee te werken. Aanrader!
Michele Beyer
Michele Beyer
2024-03-29
Geweldige ervaring met out-of-the-box marketingstrategieën! Ik wil graag mijn oprechte dankbaarheid uiten aan Debra voor haar buitengewone bijdrage aan mijn bedrijf. Dankzij haar innovatieve aanpak en doortastende houding hebben we samen een heel out of the box marketingplan opgesteld voor mijn diensten. Vanaf het allereerste moment begreep Debra mijn visie en stond ze volledig open voor het verkennen van onconventionele strategieën. Haar vermogen om buiten de kaders te denken heeft echt het verschil gemaakt. Samen hebben we een sales funnel ontwikkeld die perfect aansluit bij mijn bedrijfsdoelen. Wat ik het meest waardeer aan Debra is haar toewijding en beschikbaarheid. Ze stond altijd paraat om mijn vragen te beantwoorden en voorzag me direct van waardevol advies. Als je op zoek bent naar een professional die niet bang is om grenzen te verleggen en die je helpt om je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen, dan kan ik Debra van harte aanbevelen. Hartelijke groet, Michele Nature Weddings
Sharon S.
Sharon S.
2024-02-21
Ik heb de Instagram Lead Magnet gedaan waar onder andere Manychat en het maken van een snelle Reels in zit. Waardevolle info en tools gehad om zelf aan de slag te kunnen en manychat te intregreren in mijn instagram. Zo kan ik mijn e-book en social media kalender delen en wellicht in de toekomst nog veel meer! Debra legt altijd op een simpele en begrijpelijke manier alles uit met goede voorbeelden dus ik kan het iedereen aanraden!
Elvira Teunissen
Elvira Teunissen
2024-01-26
Wauw, net de Instagram Lead Magneet van Debra van de Heide afgerond. Alle stappen duidelijk uitgelegd en je krijgt mooie templates om mee te werken. Een kind kan de was doen...dankjewel Debra.
Charlotte
Charlotte
2024-01-24
Debra heeft een fantastisch businesscoaching traject geboden aan me! Ze heeft mijn online cursus van A tot Z op de rails gekregen. Mij geholpen met álle automatiseringen en advertenties van plug en pay tot mailblue tot hoe verkoop je een cursus, een thema waar ik echt alles in moest leren nog. Buiten alle business groei en inkomstengroei (want die krijg je gegarandeerd. Mijn investering met Debra had ik datzelfde traject nog terug verdiend met de cursus! Hoe tof is dat!) is Debra gewoon een fantastisch mens. Ze reageert super snel. Geen vraag was teveel. En haar humor maakte het luchtig. Ik zou iedereen een traject aanraden!
Maroeska Ellen
Maroeska Ellen
2024-01-17
Debra haar "Instagram Lead Magneet" was super om te volgen, simpele maar effectieve stappen. Ook fijn om terug te kunnen kijken. Voor vragen kan je ook bij haar terecht. Lekker down to Earth, maar dan wel met een visie. Zodat je zonder al teveel moeite aan de slag kan. Oh haar podcast is ook een aanrader!
Michelle van den Berg
Michelle van den Berg
2024-01-17
Debra is een lieve en spontane meid! Ze legt alles super fijn en rustig uit zodat het voor iedereen goed te volgen is. Ze weet precies wat jij op dit moment nodig hebt om je bedrijf te laten groeien. Erg dankbaar voor de trainingen die ik bij haar mag volgen.

Maak gebruik van mijn strategie en:

 • Weet jij hoe jouw ideale klant denkt waardoor je ze van volger naar klant brengt
 • Heb jij een website en social teksten die zorgen voor verkoop
 • Weet jij precies hoe je succesvol jouw aanbod lanceert
 • Heb jij een ijzersterk sales script zodat potentiële klanten vaker ‘ja’ zeggen in een gesprek
 • Weet jij hoe jij jouw doelgroep kunt overtuigen
 • Heb je een mindset van een succesondernemer


ik meld me aan

Maak gebruik van mijn strategie en:

 • Weet jij hoe jouw ideale klant denkt waardoor je ze van volger naar klant brengt
 • Heb jij een website en social teksten die zorgen voor verkoop
 • Weet jij precies hoe je succesvol jouw aanbod lanceert
 • Heb jij een ijzersterk sales script zodat potentiële klanten vaker ‘ja’ zeggen in een gesprek
 • Weet jij hoe jij jouw doelgroep kunt overtuigen
 • Heb je een mindset van een succesondernemer


ik meld me aan


ik meld me aan


Wat kun je in deze cursus verwachten?

In module 1 leer je volledig opnieuw te kijken naar jouw ideale klant. We gaan dieper in op het succesverhaal van de klant zodat je vanuit dit verhaal jouw kraakheldere boodschap gaat maken. Welke klantreis maken ze door? Alles valt of staat met deze stap. Zonder heldere boodschap heeft niets in je marketing zin want jouw doelgroep begrijpt jou niet en denkt dat jij hen niet begrijpt. 

In module 2 ga je leren hoe je meer klanten krijgt door te overtuigen op een authentieke manier. Dit ga je helemaal eigen maken. Ook leer je waar je klanten kunt vinden. Tot slot krijg je les in hoe je een converterende salespagina maakt voor jouw aanbod. 

In module 3 gaan we aan de slag met hoe je storytelling kunt inzetten voor jouw content zodat je klanten aantrekt die blijven terug komen. Je leert hoe je goede content schrijft en converterende teksten maakt. 

In module 4 leer je hoe jij jouw succesvolle online funnel inricht en hoe jij een training succesvol kunt lanceren. Hoe lang van te voren begin je en wat moet je delen? Je krijgt templates van e-mails die je kunt versturen tijdens jouw lancering. 

In module 5 leer je mijn 1-op-1 salesscript. Welke vragen moet je stellen tijdens een verkoopgesprek waardoor jouw potentiële klant eerder ‘ja’ zegt op jouw voorstel? Hoe tackel je bezwaren van je klanten en voel je je zelfverzekerd in gesprekken? 

 • Lanceerchecklist en plan
 • Succesvolle e-mail voorbeelden
 • 32 content ideeën
 • Website template voorbeeld
 • Invalshoeken voor content en podcast ideeën
 • Succesvol sales script voor verkoopgesprekken

Als je nu instapt krijg je ook nog de volgende BONUSSEN erbij:


twijfel je? boek een call

BONUS 1: CURSUS WEBINARS

t.w.v. €247,-

Grysilde Velstra – online business coach en marketing strateeg leert jou succesvolle webinars geven. 

Na het volgen van mijn cursus weet je:

– Wat de meest converterende opbouw van een webinar is
– Hoe je kunt adverteren voor je webinar
– Hoe je een hoog show-up percentage kunt krijgen
– Hoe WebinarGeek werkt
– Wat voor mails je vooraf en achteraf moet versturen en wat slim is om daarin te zetten (zodat je nóg meer kunt verkopen)
– Hoe je het beste je aanbod kunt doen
– Hoe je alle twijfels van kijkers kunt weghalen, waardoor klanten sneller JA zeggen


BONUS 2: SEO MASTERCLASS

t.w.v. €500,-

Manouk Keurntjes  van School of Seo.

Hoe zorg je dat klanten jouw bedrijf weten te vinden – in plaats van dat jij op zoek moet naar die nieuwe klanten?

In deze masterclass leer je wat er speelt in het hoofd van je perfecte klant en waarom dit essentieel is voor het bereiken van nieuwe klanten, wat het effect is van investeren in content marketing, maar vooral: wat is dé SEO-contentstrategie waar jij op wilt inzetten om iedere maand een stabiele stroom aan nieuwe klanten aan te trekken zonder daar dagelijks mee bezig te zijn?

BONUS 3: ONLINE STRUCTUUR MASTERCLASS

t.w.v. €297,-

Anouk Martens is automatiseringsexpert.

Mijn naam is Anouk Martens en ik help ondernemers die echt impact willen maken met het opzetten van een geautomatiseerde online structuur, van strategie tot uitvoering.

Meer rust, overzicht en tijd om jouw klanten echt verder te brengen met jouw aanbod.

Als bonus voor Debra haar cursus ontvang je van mij een masterclass hoe jij jouw klant een onvergetelijke ervaring geeft met behulp van jouw online structuur.


Fotografe: Majella Geerdink

BONUS 4: EEN ONLINE CURSUS AUTOMATISEREN, WAAR BEGIN JE?

t.w.v. €97,-

Door Ilse van Bruggen. Wat kun je automatiseren voor je online cursus, hoe start je, welke tools zijn handig, welke juist niet? Waar moet je op letten bij het kiezen van software (betaalsysteem, online leeromgeving, etc.)? Al deze vragen worden beantwoord in de masterclass. Geen probleem als je al paniek krijgt bij deze termen en vragen, na de masterclass heb je jouw technische skills weer een stapje verbeterd.

BONUS 5: MASTERCLASS BELEGGEN VOOR BEGINNERS

t.w.v. €35,-

Jessy van Happy Rich Millennial leert je in 8 modules hoe je verantwoord kunt starten met beleggen. Je verdient een prima salaris maar bent niet tevreden over het geld dat je bezit. Je zou graag het geld voor je laten werken maar je hebt geen idee waar je moet beginnen. In deze cursus neemt Jessy je mee in de wereld van beleggen en hoe je op een simpele manier voor op de lange termijn verantwoordelijk kunt starten met het opbouwen van vermogen.

BONUS 6: FB adverteren

t.w.v. €225,-

Ik ben Michelle en ik ga jou leren adverteren als een professional. Na jaren in loondienst was ik het zat; ik ga ondernemen op mijn voorwaarden en doen waar ik écht energie van krijg. En dat is jou helpen met je social media advertenties, zodat jij kunt groeien met je bedrijf.Sta jij aan de start om te beginnen met je advertenties? Of heb je het al vaker geprobeerd, maar raak je er gefrustreerd en onzeker van? Dan is deze DIY online training perfect voor jou! In 5 modules leer ik jou adverteren als een echte pro. 

Alleen nu ontvang jij: 

 • De Online Sales Academy (t.w.v 777,-)
 • Cursus succesvolle webinars geven (t.w.v. €247,-)
 • Een online cursus automatiseren, waar begin je? (t.w.v. €97,-)
 • Leer de succesvolle SEO strategie (t.w.v. €500,-)
 • Masterclass onvergetelijke klantreis maken (t.w.v. €197,-)
 • Masterclass beleggen voor beginners (t.w.v. €35,-)
 • Elke 2 weken groepscoaching met Debra (t.w.v. €9000,-)
 • Facebook adverteren training (t.w.v. €225,-)
 • 2 offline livedagen (t.w.v. €1000,-)

Totale waarde: €12078 nu voor
1987 of 165 per maand


+ bonus van 300 euroWat kun je in deze cursus verwachten?

In module 1 leer je volledig opnieuw te kijken naar jouw ideale klant. We gaan dieper in op het succesverhaal van de klant zodat je vanuit dit verhaal jouw kraakheldere boodschap gaat maken. Welke klantreis maken ze door? Alles valt of staat met deze stap. Zonder heldere boodschap heeft niets in je marketing zin want jouw doelgroep begrijpt jou niet en denkt dat jij hen niet begrijpt. 

In module 2 ga je leren hoe je meer klanten krijgt door te overtuigen op een authentieke manier. Dit ga je helemaal eigen maken. Ook leer je waar je klanten kunt vinden. Tot slot krijg je les in hoe je een converterende salespagina maakt voor jouw aanbod. 

In module 3 gaan we aan de slag met hoe je storytelling kunt inzetten voor jouw content zodat je klanten aantrekt die blijven terug komen. Je leert hoe je goede content schrijft en converterende teksten maakt. 

In module 4 leer je hoe jij jouw succesvolle online funnel inricht en hoe jij een training succesvol kunt lanceren. Hoe lang van te voren begin je en wat moet je delen? Je krijgt templates van e-mails die je kunt versturen tijdens jouw lancering. 

In module 5 leer je mijn 1-op-1 salesscript. Welke vragen moet je stellen tijdens een verkoopgesprek waardoor jouw potentiële klant eerder ‘ja’ zegt op jouw voorstel? Hoe tackel je bezwaren van je klanten en voel je je zelfverzekerd in gesprekken? 

 • Lanceerchecklist en plan
 • Succesvolle e-mail voorbeelden
 • 32 content ideeën
 • Website template voorbeeld
 • Invalshoeken voor content en podcast ideeën
 • Succesvol sales script voor verkoopgesprekken

Als je nu instapt krijg je ook nog de volgende BONUSSEN erbij:

BONUS 1: CURSUS WEBINARS

t.w.v. €247,-

Grysilde Velstra – online business coach en marketing strateeg leert jou succesvolle webinars geven. 

Na het volgen van mijn cursus weet je:

– Wat de meest converterende opbouw van een webinar is
– Hoe je kunt adverteren voor je webinar
– Hoe je een hoog show-up percentage kunt krijgen
– Hoe WebinarGeek werkt
– Wat voor mails je vooraf en achteraf moet versturen en wat slim is om daarin te zetten (zodat je nóg meer kunt verkopen)
– Hoe je het beste je aanbod kunt doen
– Hoe je alle twijfels van kijkers kunt weghalen, waardoor klanten sneller JA zeggen


BONUS 2: SEO MASTERCLASS

t.w.v. €500,-

Manouk Keurntjes  van School of Seo.

Hoe zorg je dat klanten jouw bedrijf weten te vinden – in plaats van dat jij op zoek moet naar die nieuwe klanten?

In deze masterclass leer je wat er speelt in het hoofd van je perfecte klant en waarom dit essentieel is voor het bereiken van nieuwe klanten, wat het effect is van investeren in content marketing, maar vooral: wat is dé SEO-contentstrategie waar jij op wilt inzetten om iedere maand een stabiele stroom aan nieuwe klanten aan te trekken zonder daar dagelijks mee bezig te zijn?

BONUS 3: ONLINE STRUCTUUR MASTERCLASS

t.w.v. €297,-

Anouk Martens is automatiseringsexpert.

Mijn naam is Anouk Martens en ik help ondernemers die echt impact willen maken met het opzetten van een geautomatiseerde online structuur, van strategie tot uitvoering.

Meer rust, overzicht en tijd om jouw klanten echt verder te brengen met jouw aanbod.

Als bonus voor Debra haar cursus ontvang je van mij een masterclass hoe jij jouw klant een onvergetelijke ervaring geeft met behulp van jouw online structuur.


Fotografe: Majella Geerdink

BONUS 4: EEN ONLINE CURSUS AUTOMATISEREN, WAAR BEGIN JE?

t.w.v. €97,-

Door Ilse van Bruggen. Wat kun je automatiseren voor je online cursus, hoe start je, welke tools zijn handig, welke juist niet? Waar moet je op letten bij het kiezen van software (betaalsysteem, online leeromgeving, etc.)? Al deze vragen worden beantwoord in de masterclass. Geen probleem als je al paniek krijgt bij deze termen en vragen, na de masterclass heb je jouw technische skills weer een stapje verbeterd.

BONUS 5: MASTERCLASS BEGINNEN MET BELEGGEN

t.w.v. €35,-

Jessy van Happy Rich Millennial leert je in 8 modules hoe je verantwoord kunt starten met beleggen. Je verdient een prima salaris maar bent niet tevreden over het geld dat je bezit. Je zou graag het geld voor je laten werken maar je hebt geen idee waar je moet beginnen. In deze cursus neemt Jessy je mee in de wereld van beleggen en hoe je op een simpele manier voor op de lange termijn verantwoordelijk kunt starten met het opbouwen van vermogen.

BONUS 6: FB ADVERTEREN

t.w.v. €225,-

Ik ben Michelle en ik ga jou leren adverteren als een professional. Na jaren in loondienst was ik het zat; ik ga ondernemen op mijn voorwaarden en doen waar ik écht energie van krijg. En dat is jou helpen met je social media advertenties, zodat jij kunt groeien met je bedrijf. Sta jij aan de start om te beginnen met je advertenties? Of heb je het al vaker geprobeerd, maar raak je er gefrustreerd en onzeker van? Dan is deze DIY online training perfect voor jou! In 5 modules leer ik jou adverteren als een echte pro. 

Alleen nu ontvang jij: 

 • De Online Sales Academy (t.w.v 777,-)
 • Cursus succesvolle webinars geven (t.w.v. €247,-)
 • Een online cursus automatiseren, waar begin je? (t.w.v. €97,-)
 • Leer de succesvolle SEO strategie (t.w.v. €500,-)
 • Masterclass onvergetelijke klantreis maken (t.w.v. €197,-)
 • Masterclass beleggen voor beginners (t.w.v. €35,-)
 • Elke 2 weken groepscoaching met Debra (t.w.v. €9000,-)
 • Facebook adverteren training (t.w.v. €225,-)
 • 2 offline livedagen (t.w.v. €1000,-)

Totale waarde: €12078 nu voor
1987 of 165 per maand


+ extra bonus van 300,-


Nu denk je misschien dit:

Nu kun je natuurlijk ook het volgende denken…

Dit klinkt goed, laat het zelf gewoon gaan proberen.

Dat kan.

Maar ik waarschuw je..

Een succesformule is niet zomaar wat uit de losse pols

Ik heb mijn strategie jarenlang geperfectioneerd. Ik heb verschillende producten gelanceerd en daarbij meerdere tests uitgevoerd.

Dit heeft ervoor gezorgd dat ik nu de perfecte strategie tot mijn beschikking heb.

Start jij nu zelf, dan moet je alles vanaf nul uitzoeken. Dit gaat je enorm veel tijd, frustratie en boze bezoekers kosten.

Daarom heb ik besloten om voor één laatste keer, mijn complete strategie, inclusief scripts en templates in een programma te stoppen.

Hoe werkt de cursus:

De cursus is direct te volgen.

Het is een online leeromgeving waarin modules staan. In deze modules staan videolessen, opdrachten en PDF bestanden met voorbeelden. 

Daarnaast is er een Facebook Community waar je toegang tot krijgt. Hier geeft Debra BONUS live Q&A sessies voor vragen en meer kennis. 

De BONUS modules staan ook in de online leeromgeving en kun je claimen bij de expert die deze geeft. 

Je hebt 12 maanden toegang tot de modules. 

Er zijn extra masterminds & Q&A sessies.

Hoe werkt de cursus:

Je kunt direct starten.

Het is een online leeromgeving waarin modules staan. In deze modules staan videolessen, opdrachten en PDF bestanden met voorbeelden. 

Daarnaast is er een Facebook Community waar je toegang tot krijgt. Hier geeft Debra BONUS live Q&A sessies voor vragen en meer kennis. Je krijgt hier nog mails over wanneer deze zijn. 

De BONUS modules staan ook in de online leeromgeving en kun je claimen bij de expert die deze geeft. 

Je hebt 12 maanden toegang tot de modules. 

 

 

Wat zit er in de cursus?

Vijf modules met 30 videolessen 5 uur aan video’s van Debra. 

BONUS trainingen van  experts 

BONUS sessies met Debra in de community 

BONUS mastermind sessies

Meerdere PDF’s en opdrachten met voorbeelden van marketing content, e-mails en content ideeën. 

Facebook community die je gelijk als netwerk kunt gebruiken. 

2 offline livedagen (omgeving Noord-Brabant) in september en januari. 

https://vimeo.com/791911559

Heb je echt niets aan de cursus gehad? Mail dan binnen 14 dagen en we geven zonder vragen jouw geld terug. Helemaal risk-free dus! 

Heb je echt niets aan de cursus gehad? Mail dan binnen 14 dagen en we geven zonder vragen jouw geld terug. Helemaal risk-free dus! 


Ja maar… 

Ik heb niet veel volgers. 
Dat maakt niet uit. Deze strategie werkt ook als je nog niet veel volgers hebt. 

Ik heb geen tijd.
Dan koop je hem nu en doe je hem later. Je hebt  12 maanden de tijd. Dat moet toch lukken! 

Ik heb niks wat ik online verkoop.
Ik leer je ook offline verkopen met mijn sales script. En waarom zou je niks online gaan verkopen? Het werkt namelijk goed. Laat je niet tegenhouden omdat je denkt dat er al teveel aanbod is in jouw markt. Er zijn ook twintig duizend soorten schoenen en die verkopen ook. 

Ik hoe weet ik dat ik het ook kan? 
Dat weet je nooit. Ik wil je ook helemaal niet overtuigen. Je moet zelf voelen dat je echt NU wilt groeien en klaar bent met aanklooien. En ik heb een garantie ( zie hierboven). 

Ik ben geen groepspersoon
Het is niet verplicht om bij de sessies te zijn, de cursus is ook goed DIY te volgen. Ik wil hierbij wel zeggen: daag jezelf uit om uit je comfortzone te stappen. Want van elkaar kun je heel veel leren het zorgt voor die stok achter de deur. En jij weet het beste of je die nodig hebt;). 

Ja maar… 

Ik heb niet veel volgers. 
Dat maakt niet uit. Deze strategie werkt ook als je nog niet veel volgers hebt. 

Ik heb geen tijd.
Dan koop je hem nu en doe je hem later. Je hebt 12 maanden de tijd. Dat moet toch lukken! 

Ik heb niks wat ik online verkoop.
Ik leer je ook offline verkopen met mijn sales script. En waarom zou je niks online gaan verkopen? Het werkt namelijk goed. Laat je niet tegenhouden omdat je denkt dat er al teveel aanbod is in jouw markt. Er zijn ook twintig duizend soorten schoenen en die verkopen ook. 

Ik hoe weet ik dat ik het ook kan? 
Dat weet je nooit. Ik wil je ook helemaal niet overtuigen. Je moet zelf voelen dat je echt NU wilt groeien en klaar bent met aanklooien. En ik heb een garantie ( zie hierboven). 

Ik ben geen groepspersoon
Het is niet verplicht om bij de sessies te zijn, de cursus is ook goed DIY te volgen. Ik wil hierbij wel zeggen: daag jezelf uit om uit je comfortzone te stappen. Want van elkaar kun je heel veel leren het zorgt voor die stok achter de deur. En jij weet het beste of je die nodig hebt;). 

Is dit voor jou geschikt?

Je hebt al een online cursus of wilt daarmee beginnen. Of je hebt een 1 op 1 aanbod/pakket/traject wat je verkoopt. 

Als je op zoek bent naar garanties of beloftes, doe dan niet mee. 

Als je het toch niet gaat doen, doe dan ook niet mee. 

Is dit voor jou geschikt?

Je hebt al een online cursus of wilt daarmee beginnen. Of je hebt een 1 op 1 aanbod/pakket/traject wat je verkoopt. 

Als je op zoek bent naar garanties of beloftes, doe dan niet mee. 

Als je het toch niet gaat doen, doe dan ook niet mee. 

 

Wacht niet langer en ontvang: 

Wacht niet langer en ontvang: 

 • De Online Sales Academy (t.w.v 777,-)
 • Cursus succesvolle webinars geven (t.w.v. €247,-)
 • Een online cursus automatiseren, waar begin je? (t.w.v. €97,-)
 • Leer de succesvolle SEO strategie (t.w.v. €500,-)
 • Masterclass onvergetelijke klantreis maken (t.w.v. €197,-)
 • Masterclass beleggen voor beginners (t.w.v. €35,-)
 • Elke 2 weken groepscoaching met Debra (t.w.v. €9000,-)
 • Facebook adverteren training (t.w.v. €225,-)
 • 2 offline livedagen (t.w.v. €1000,-)
 • De Online Sales Academy (t.w.v 777,-)
 • Cursus succesvolle webinars geven (t.w.v. €247,-)
 • Een online cursus automatiseren, waar begin je? (t.w.v. €97,-)
 • Leer de succesvolle SEO strategie (t.w.v. €500,-)
 • Masterclass onvergetelijke klantreis maken (t.w.v. €197,-)
 • Masterclass beleggen voor beginners (t.w.v. €35,-)
 • Elke 2 weken groepscoaching met Debra (t.w.v. €9000,-)
 • Facebook adverteren training (t.w.v. €225,-)
 • 2 offline livedagen (t.w.v. €1000,-)

Totale waarde: €12078 nu voor
1987 of 165 per maand


aanmeldenHoe lang ben ik met de cursus bezig?

Er zijn 5 online modules. Je bent ongeveer 6 uur bezig met het bekijken van de video’s. Bij elke modules zitten opdrachten. Je kunt alles op je eigen tempo doen. Het is per persoon verschillend hoe lang je met de opdrachten bezig bent. 

Wanneer start de cursus?

Je kunt beginnen met de academy wanneer je wilt. 2x keer in de maand is er groepscoaching. 

Hoe lang heb ik toegang?

12 maanden

Ik vind de investering spannend

Wat zou je doen als je zeker wist dat je alles gaat bereiken wat je wilt als je nu instapt? Die garantie heb je, maar krijg je niet van mij. Want jij besluit om je de persoon bent die er alles uit gaat halen, dan gaat het jou lukken. Ben je klaar om verantwoordelijkheid te nemen voor het succes in je leven?

Heb ik een Facebook Pagina nodig om mee te doen?

Nee, al het materiaal staat in de leeromgeving, maar als je bij de Q&A’s wilt zijn heb je die wel nodig. Veel mensen maken toch even een pagina aan om hierbij te zijn.

Voor wie is de cursus?

De cursus is geschikt voor ondernemers die al bezig zijn met marketing. Je weet hoe Instagram werkt, je post ook al regelmatig. Het is voor coaches, dienstverleners en kennisondernemers (boekhouder, coach, trainer, webdesigner, SEO, marketing, verloskundige, weddingplanner, stylist) of je verkoopt een online cursus. Je bent op zoek naar kennis over jouw online aanbod neerzetten en jouw bedrijf next level te krijgen. 

Krijg ik feedback en kan ik vragen stellen?

Je kunt in de besloten Facebookgroep altijd vragen stellen. Hier geef ik antwoord op. Ook tijdens de Q&A’s geef ik antwoord op jouw vragen en krijg je coaching. Dus ja!

Hoe lang ben ik met de cursus bezig?

Er zijn 5 online modules. Je bent ongeveer 6 uur bezig met het bekijken van de video’s. Bij elke modules zitten opdrachten. Je kunt alles op je eigen tempo doen. Het is per persoon verschillend hoe lang je met de opdrachten bezig bent. 

Wanneer start de cursus?

Je kunt vandaag starten. Elke maand zijn er 2 groepscoach sessies

Hoe lang heb ik toegang?

12 maanden

Ik vind de investering spannend

Wat zou je doen als je zeker wist dat je alles gaat bereiken wat je wilt als je nu instapt? Die garantie heb je, maar krijg je niet van mij. Want jij besluit om je de persoon bent die er alles uit gaat halen, dan gaat het jou lukken. Ben je klaar om verantwoordelijkheid te nemen voor het succes in je leven?

Heb ik een Facebook Pagina nodig om mee te doen?

Nee, al het materiaal staat in de leeromgeving, maar als je bij de Q&A’s wilt zijn heb je die wel nodig. Veel mensen maken toch even een pagina aan om hierbij te zijn. 

Voor wie is de cursus?

De cursus is geschikt voor ondernemers die al bezig zijn met marketing. Je weet hoe Instagram werkt, je post ook al regelmatig. Het is voor coaches, dienstverleners en kennisondernemers (boekhouder, coach, trainer, webdesigner, SEO, marketing, verloskundige, weddingplanner, stylist) of je verkoopt een online cursus.

Krijg ik feedback en kan ik vragen stellen?

Je kunt in de besloten Facebookgroep altijd vragen stellen. Hier geef ik antwoord op. Ook tijdens de Q&A’s geef ik antwoord op jouw vragen en krijg je coaching. Dus jazeker!