Business coaching Sales Marketing

Meer vrijheid, omzet en schaalbaarheid in jouw bedrijf.

De basis van jouw bedrijf staat, je hebt ook al wat klanten, maar hebt nog niet de vrijheid in jouw bedrijf die je graag wilt. Je bent veel bezig met het posten van content, maar ziet daar te weinig resultaat in omzet van. Je bent super goed in wat je doet alleen echt ‘succesvol’ voel jij jezelf nog niet.

Het mag allemaal beter en vooral ook slimmer zodat je meer tijd hebt om op te schalen.

Tijd om

  gas te geven!

You are ready!

Haal jij wel genoeg uit de tijd die jij in jouw bedrijf stopt?

Ondernemen kan best wel eenzaam zijn. Je hebt nog geen heel team om je heen gebouwd. Je mist collega’s waarbij je even langs kon lopen om een probleem of dilemma tegenaan te houden. Wat is nu de juiste keuze? Moet je wel of niet die prijs verhogen? Hoe stel ik webinars in? Je kunt het niet even op een ander afschuiven. En dat is af en toe heel vermoeiend. 

Als je gaat ondernemen dan doe je dat vanuit een passie voor je vak. Je bent dan super enthousiast om mensen te helpen met waar jij super goed in bent. Toch begin je twijfelen aan jezelf omdat het niet lekker stroomt met klanten. 

Voor je gevoel werk je hard, maar komt er te weinig uit. Je loopt dus regelmatig vast en voelt je overweldigd door alles wat er bij een online business komt kijken. Het is eigenlijk alsof je met hagel aan het schieten bent in de hoop dat er iets lukt. 

Dat is echt niet raar. De meerderheid van de ondernemers ervaart dit en stopt na minder dan 5 jaar.

Je ziet dat je af en toe wat volgers erbij krijgt. Of een kennismakingsgesprek wordt bij je ingepland, maar die persoon zegt daarna toch nee omdat ze de investering teveel vinden. Je hebt al wel klanten en bent ook geen echte starter meer, maar jij wilt meer groeien en vooral stabieler jouw bedrijf opbouwen. Ben jij op zoek naar praktische handvaten, begeleiding en een bewezen strategie?

En ben je klaar om te blijven klooien op het niveau waar je zit? 

Stel je eens voor…

Dat je precies weet hoe jij jouw ideale klant kan bereiken en 90% van de mensen die jij spreekt JA zeggen tegen jouw aanbod.

Ik weet dat het kan. En jij voelt ook dat het jouw tijd is! Jouw tijd om het serieus aan te pakken. Want we gaan verkopen zonder bullshit. Een eerlijke strategie waarbij jij precies weet hoe jij oprecht kunt verkopen. Doorlopend en zonder het gevoel te hebben pushy te zijn naar jouw doelgroep toe. Dat klanten naar JOU toekomen. Omdat jij weet hoe jij met jouw geweldige content naar je toe kan krijgen.

Ik leer je niet één methode want elk bedrijf is anders, daarom krijg jij in de academy niet alleen de formule tot succesvol verkopen, maar ook mijn eerlijke feedback en komen we samen tot wat er het beste bij jou past en werkt. Ik geloof er namelijk in dat je heel veel kennis kan hebben, maar het toepassen voor jouw eigen bedrijf is echt wat anders. Daar heb je meer voor nodig.

Wat als je niet elke dag 24/7 zichtbaar hoeft te zijn, maar je met een paar keer per week geweldige content klanten binnen krijgt?

Deze academy heb ik speciaal gemaakt voor coaches en kennisondernemers die al wel weten dat ze zichtbaar moeten zijn, maar voelen dat er zoveel meer in zit en op zoek zijn naar stabiliteit in hun sales.

Je voelt aan alles dat er meer in zit

❌ Heb je het gevoel dat je voor niks content maakt? Dat niemand het ziet en dat het handje vol mensen wat jouw post liked, niet je potentiële klant is? En dat je daardoor ook blokkeert in wat je kan posten? Je hebt het gevoel dat mensen je niet zien.

❌ Je echt geen idee hebt hoe je ervoor moet zorgen dat je meer omzet draait, je ziet zoveel marketing tools en tips dat het je duizelt. Wat werkt er nou voor mij? Hierdoor probeer je telkens weer iets nieuws uit: webinars, nieuw aanbod en video’s, maar niets werkt er echt.

❌ Je bent niet bepaald een salestype. Jij bent begonnen met je onderneming omdat je graag vrijheid wilt en mensen wilt helpen, maar sales? Je wilt dat mensen naar jou toe komen want tegenwoordig zit niemand meer te wachten op gepush. Voor je gevoel doe je ook al alles aan je zichtbaarheid, dus waar gaat het mis?

✅ Je wilt heel graag tijd hebben voor jezelf en de mensen om je heen, maar passief inkomen? Hoe ga ik dat dan lanceren en verkopen? Je doel is om slim te werken, niet altijd hard;). Lekker reizen lijkt je wel wat of niet dat gehaast met afspraken waardoor je uitgeblust thuis komt.

✅ Je voelt echt aan alles dat er meer in jou zit, je hebt alleen nog de juiste formule nodig om continu nieuwe klanten aan te spreken. Je gaat op en neer in je energie en enthousiasme omdat je gelooft in jezelf, maar moe wordt dat je die doorbraak niet hebt.

✅ Je wilt resultaat zien uit de tijd die jij in jouw marketing stopt en content maken die aanzet tot kopen bij jouw ideale klant! Jij begrijpt hoe jouw ideale klant denkt waardoor je ze van volger naar klant brengt.

Ook zonder veel volgers, meer klanten

Dé online groepsacademy waarin jij met een bewezen strategie leert verkopen zodat je meer vrijheid, omzet en rust hebt in jouw onderneming. Zonder dat je een grote following nodig hebt of koude acquisitie hoeft te doen.

6 maanden programma waarin je doorstroomt naar stabiel €5000,- omzet per maand, maar je gaat al veel eerder resultaat zien. 

Dit programma is niet snel en sexy, maar wel effectief. Ik ga je meteen anders laten nadenken en stappen laten nemen zodat je direct resultaat ziet. 

 

Resultaten

Ik ben Debra en ik heb de code

Tijdens mijn eerste baan in 2016 gaf ik voedingsadvies in een winkel. Ik had een hekel aan het einde van het gesprek, wanneer we producten moesten verkopen. Totdat ik besloot om de klanten gewoon echt te helpen zonder iets te verkopen, wat een mega verschil maakte. Ze kochten ineens allemaal uit zichzelf en ik vond het nog leuk ook.

Dit nam ik mee naar mijn eigen business en bij mijn allereerste lancering verkocht ik gewoon even 60 tickets, zonder advertenties of funnels. Alles op organische wijze. Na vier jaar en meer dan 4000 cursussen verkocht te hebben en in één jaar €100.000 omzet te hebben gedraaid, besloot ik mijn sales kennis te bundelen in een training.

En na een solo tripje naar Bali, een break-up en een verhuizing heb ik besloten om me nog meer te richten op de dingen waar ik echt gelukkig van word, maar dan wel met een goede strategie erachter. Want ja, het kan gewoon! En ik gun het jou ook om op die manier te kunnen verkopen zonder dat het vermoeiend of nep voelt.

Ik ga je helpen op mijn bekende no-nonsense manier, zonder poespas, zodat jij zo snel mogelijk resultaat ziet.

Maak gebruik van mijn strategie en:

N

Weet jij hoe jouw ideale klant denkt waardoor je ze van volger naar klant brengt

N

Groei je door naar €5000,- omzet of meer per maand

N

Heb jij een website en social teksten die zorgen voor verkoop

N

Heb je een onweerstaanbaar aanbod staan

N

Heb jij een ijzersterk sales script zodat potentiële klanten 'ja' zeggen in een gesprek

N

Weet jij hoe jij jouw doelgroep kunt overtuigen

N

Heb je een mindset van een succesondernemer

N

Heb je alle tools om te blijven groeien als online ondernemer

,,

Koude acquisitie is als seks zonder voorspel

– Debra van der Heide –

 

Wat kun je in dit traject verwachten?

Module 1: Jouw ideale klant

In module 1 leer je jouw ideale klant opnieuw te bekijken en hun succesverhaal te gebruiken voor een heldere boodschap en klantreis. Zonder dit heeft marketing geen zin, omdat jouw doelgroep jou anders niet begrijpt. 

Module 2: Verleid jouw klant

In module 2 leer je volledig opnieuw te kijken naar jouw ideale klant. We gaan dieper in op het succesverhaal van de klant zodat je vanuit dit verhaal jouw kraakheldere boodschap gaat maken. Welke klantreis maken ze door? Alles valt of staat met deze stap. Zonder heldere boodschap heeft niets in je marketing zinwant jouw doelgroep begrijpt jou niet en denkt dat jij hen niet begrijpt. 

Module 3: Content die raakt

In module 3 ontdek je de kracht van storytelling. Dit is de basis van jouw marketing: WOW content schrijven op een manier dat jouw doelgroep denkt ‘wow, zo had ik het nog nooit bekeken. Jij begrijpt me!’

Aan de hand van voorbeelden en templates schrijf jij makkelijk content die ervoor zorgt dat jij een expertstatus opbouwt. 

Module 4: Succesvol lanceren

:In module 4 neem ik je mee in het lanceren en maken van een onweerstaanbaar aanbod. Je krijgt een lanceerchecklist en uitleg over hoe jij een aanbod maakt wat zo aantrekkelijk is voor jouw doelgroep dat ze geen nee meer kunnen en willen zeggen. 

Module 5: Verkoop als een pro

In module 5 kom je erachter hoe jij ontspannen en succesvol kunt verkopen op een manier die bij jou past. Aan de hand van salesscripts en technieken heb je straks 90% conversie in jouw salesgesprekken. Je weet ook precies waar jij jouw ideale klant kunt vinden en continu bouwt aan je netwerk. 

Wat krijg je

N

6 maanden begeleiding van Debra. Elke 2 weken een mastermind sessie of Q&A sessie met Debra en de groep zolang jij in de academy zit (6 maanden). Dat zijn dus 12 coachingscalls!

N

2 offline opleidingslivedagen (t.w.v. €1000,-) (indien je er niet bij kan zijn, kan je het later inhalen op een andere livedag

N

Online academy met 5 online modules en meer dan 40 videolessen + 6 bonus modules + onbeperkte updates voor 12 maanden

N

Lanceerchecklist en plan voor een succesvolle lancering en onweerstaanbaar aanbod

N

Een netwerk van gelijkgestemde ondernemers die jou helpen groeien

N

32 content ideeën en 74 social media templates

N

Onbeperkt de mogelijkheid om mij vragen te stellen zodat je nooit vastloopt

N

Succesvolle e-mail marketing voorbeelden

N

Invalshoeken voor content en podcast ideeën

N

Succesvol sales script voor verkoopgesprekken

N

Templates om jouw doelen te gaan behalen

N

38 video lessen + 44 templates/opdrachten

En dat is nog niet alles, je krijgt heel veel bonussen!

BONUS 1: CURSUS LEEROMGEVING

t.w.v. €97,-

Laura Hanemaaijer – online leeromgeving expert

In de cursus krijg je +/- 20 uitleg video’s waarin ik je meeneem in alle stappen die er nodig zijn om een goed ingerichte en werkende leeromgeving & community in Huddle te maken. Als je alle video’s bekijkt kun je in 4-5 uur klaar zijn met het bouwen van jouw online leeromgeving & community en jouw cursus gaan verkopen! 

Na de cursus weet je hoe jij jouw kennis omzet in een online leeromgeving, zodat jij jouw impact op klanten kunt vergroten, jouw bedrijf kunt opschalen en niet (alleen maar) 1:1 hoeft te blijven werken.

BONUS 2: MINDSET BLUEPRINT

t.w.v. €99,-

Simone Brockhuis – Business Mindset Coach
Ontdek de sleutel tot blijvend succes in jouw bedrijf met deze bonus: de Succes Mindset Blueprint.
Hoe jouw succes mindset nu is bepaalt in grote mate hoe succesvol jij kunt worden. Je kunt namelijk niet verder groeien dan waar je nu denkt te zijn. 

De mindset die je nu hebt heeft ervoor gezorgd dat je tot hier bent gekomen maar om verder te groeien is er een nieuwe manier van denken nodig, een nieuwe manier van voor je zien wat er nog meer mogelijk is.

BONUS 3: UNLIMITED UPDATES

t.w.v. €onbetaalbaar;)

Hoe eerder je instapt hoe voordeliger.

Want alle nieuwe updates, video’s, templates, audio bestanden en extra sessies via coaching krijg jij er gratis en voor niets bij. 
 
Ik deel met jou alle nieuwste tools, tricks, tips en inzichten die ik heb zodat jij altijd weer door groeit met jouw bedrijf en niks mist. 

BONUS 4: MASTERCLASS BELEGGEN VOOR BEGINNERS

t.w.v. €35,-

Jessy van Happy Rich Millennial leert je in 8 modules hoe je verantwoord kunt starten met beleggen. Je verdient een prima salaris maar bent niet tevreden over het geld dat je bezit. Je zou graag het geld voor je laten werken maar je hebt geen idee waar je moet beginnen. In deze cursus neemt Jessy je mee in de wereld van beleggen en hoe je op een simpele manier voor op de lange termijn verantwoordelijk kunt starten met het opbouwen van vermogen.

BONUS 5: FB ADVERTEREN

t.w.v. €225,-

Ik ben Michelle en ik ga jou leren adverteren als een professional. Na jaren in loondienst was ik het zat; ik ga ondernemen op mijn voorwaarden en doen waar ik écht energie van krijg. En dat is jou helpen met je social media advertenties, zodat jij kunt groeien met je bedrijf.
Sta jij aan de start om te beginnen met je advertenties? Of heb je het al vaker geprobeerd, maar raak je er gefrustreerd en onzeker van? Dan is deze DIY online training perfect voor jou! In 5 modules leer ik jou adverteren als een echte pro. 

Resultaten

Priscilla Heijnen
Priscilla Heijnen
2024-04-30
Als er iets is waardoor ik de laatste maanden grote stappen heb gezet binnen mijn bedrijf is het wel de Online Sales Academy van Debra. De combinatie tussen alle super leerzame modules, de Mastermind sessie's maar ook de 1:1 vragen die heel snel beantwoord worden is echt goud waard. Door Debra ben ik gaan inzien dat het anders moest binnen mijn 2 bedrijven. Waarvan een in het speciaal. En eigenlijk ben ik een soort van opnieuw gestart met dit bedrijf. Nu een half jaar later ben ik heel erg blij met hoe ik ervoor sta en geloof ik er in dat dit allemaal nog meer gaat groeien. Ik heb nog een tijd toegang tot alle informatie binnen de Online Sales Academy dus hier ga ik zeker gebruik van maken. Heel erg bedankt Debra voor alle waarde die je geeft, van mij ben je nog lang niet af.
Marijke ten Brink
Marijke ten Brink
2024-04-15
Ik ben zó blij dat ik gestart met de 1:1 coaching. Heel eerlijk, ik vond het rete spannend omdat ik nog niet de volledige financiering bij elkaar had toen ik er aan begon, maar sprong in het diepe gewaagd en na 1 maand had ik de investering er al uit! Daarnaast voel ik zoveel meer vertrouwen als ondernemer door de support van Debra. Doordat er een duidelijk plan is, met duidelijke activiteiten die ik moet uitvoeren heb ik veel meer overzicht en merk ik ook dat ik meer vrije momenten voor mezelf kan nemen zonder me schuldig te voelen, wat ik eerder kon doen als ik niet iedere dag aan mijn business bouw. Nu gaat dat met zoveel meer plezier en gemak, waardoor ik in 2 maanden tijd 5 nieuwe klanten heb aangetrokken! Debra maakt ondernemen 'simpel' en is echt een inspiratie voor mij hierin. Haar feedback op content is on point en zó fijn. Maar ook dat ze me helpt bij de technische werkzaamheden waar ik error van krijg, dit scheelt voor mij zoveel energie en kortsluiting. Maar ook het gevoel dat je er niet alleen voor staat, dat je haar altijd kunt benaderen voor support, feedback en kan sparren, heel fijn! Love it!
Marije Lentfert
Marije Lentfert
2024-04-03
Debra was mijn businesscoach bij de start van mijn bedrijf en ik heb ontzettend veel mogen leren van haar! Denk daarbij aan cursussen maken en verkopen, een sterk 1:1 aanbod en social media marketing. Ik maakte daarnaast direct een goede winst in mijn eerste jaar. Debra is benaderbaar, denkt goed met je mee en gewoon een heel fijn mens om mee te werken. Aanrader!
Michele Beyer
Michele Beyer
2024-03-29
Geweldige ervaring met out-of-the-box marketingstrategieën! Ik wil graag mijn oprechte dankbaarheid uiten aan Debra voor haar buitengewone bijdrage aan mijn bedrijf. Dankzij haar innovatieve aanpak en doortastende houding hebben we samen een heel out of the box marketingplan opgesteld voor mijn diensten. Vanaf het allereerste moment begreep Debra mijn visie en stond ze volledig open voor het verkennen van onconventionele strategieën. Haar vermogen om buiten de kaders te denken heeft echt het verschil gemaakt. Samen hebben we een sales funnel ontwikkeld die perfect aansluit bij mijn bedrijfsdoelen. Wat ik het meest waardeer aan Debra is haar toewijding en beschikbaarheid. Ze stond altijd paraat om mijn vragen te beantwoorden en voorzag me direct van waardevol advies. Als je op zoek bent naar een professional die niet bang is om grenzen te verleggen en die je helpt om je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen, dan kan ik Debra van harte aanbevelen. Hartelijke groet, Michele Nature Weddings
Sharon S.
Sharon S.
2024-02-21
Ik heb de Instagram Lead Magnet gedaan waar onder andere Manychat en het maken van een snelle Reels in zit. Waardevolle info en tools gehad om zelf aan de slag te kunnen en manychat te intregreren in mijn instagram. Zo kan ik mijn e-book en social media kalender delen en wellicht in de toekomst nog veel meer! Debra legt altijd op een simpele en begrijpelijke manier alles uit met goede voorbeelden dus ik kan het iedereen aanraden!
Elvira Teunissen
Elvira Teunissen
2024-01-26
Wauw, net de Instagram Lead Magneet van Debra van de Heide afgerond. Alle stappen duidelijk uitgelegd en je krijgt mooie templates om mee te werken. Een kind kan de was doen...dankjewel Debra.
Charlotte
Charlotte
2024-01-24
Debra heeft een fantastisch businesscoaching traject geboden aan me! Ze heeft mijn online cursus van A tot Z op de rails gekregen. Mij geholpen met álle automatiseringen en advertenties van plug en pay tot mailblue tot hoe verkoop je een cursus, een thema waar ik echt alles in moest leren nog. Buiten alle business groei en inkomstengroei (want die krijg je gegarandeerd. Mijn investering met Debra had ik datzelfde traject nog terug verdiend met de cursus! Hoe tof is dat!) is Debra gewoon een fantastisch mens. Ze reageert super snel. Geen vraag was teveel. En haar humor maakte het luchtig. Ik zou iedereen een traject aanraden!
Maroeska Ellen
Maroeska Ellen
2024-01-17
Debra haar "Instagram Lead Magneet" was super om te volgen, simpele maar effectieve stappen. Ook fijn om terug te kunnen kijken. Voor vragen kan je ook bij haar terecht. Lekker down to Earth, maar dan wel met een visie. Zodat je zonder al teveel moeite aan de slag kan. Oh haar podcast is ook een aanrader!
Michelle van den Berg
Michelle van den Berg
2024-01-17
Debra is een lieve en spontane meid! Ze legt alles super fijn en rustig uit zodat het voor iedereen goed te volgen is. Ze weet precies wat jij op dit moment nodig hebt om je bedrijf te laten groeien. Erg dankbaar voor de trainingen die ik bij haar mag volgen.

Wat krijg je

N

Elke 2 weken een mastermind sessie of Q&A sessie met Debra en de groep zolang jij in de academy zit (6 maanden). t.w.v. €900,-

N

2 offline livedagen met Debra t.w.v.€1000,-

N

Online academy met 5 online modules en meer dan 40 video lessen alle onbeperkte updates t.w.v.€700,-

N

Alle bonus modules t.w.v. €999,-

N

Lanceerchecklist en content checklists

N

Website template voorbeeld en 74 social media templates t.w.v.€ 59,-

N

Succesvolle e-mail voorbeelden en checklist onweerstaanbaar aanbod

N

Invalshoeken voor content en podcast ideeën

N

Succesvol sales script voor verkoopgesprekken

Work on you,

    for you

mooie woorden

Van Simone Brockhuis

Ze haalde haar omzet doel en ging van awkward in een salesgesprek naar 90% conversie. 

Zij ging je voor

Fundament voor jouw bedrijf

Zelf merkte ik dat er een flink gat zat tussen 1:1 coaching en groepscoaching waarbij 1:1 voor veel ondernemers een stap te ver is en groepscoaching vaak veel te massaal is met 40 man in een groep. Hierdoor voel je je niet gezien en blijf je met vragen achter. Daarom besloot ik ruim een jaar geleden om De Online Sales Academy te starten. 

Waar het om meer dan marketing en sales gaat. Een groot gedeelte draait namelijk ook om de juiste mindset creëren, blokkades weghalen en jezelf niet meer klein houden. Net als marketing is niet alleen goed zijn in je vak de oplossing. Leer ook echt ondernemen op een duurzame manier zodat je de skills ontwikkelt van een ondernemer die no matter what altijd nieuwe successen kan behalen. Ook nadat je klaar bent met je training/coaching. Want dat is het belangrijkste: dat jij na 6 maanden zelf door kunt gaan op de skills die je hebt ontwikkeld. 

De omzetten die ik nu draai, komen niet zomaar. Er bestaat geen simpele cursus die daarvoor zorgt. Wie dat zegt praat echt onzin. Het vraagt namelijk om doorzettingsvermogen. Ik heb echt duizenden euro’s in mezelf en mijn bedrijf geïnvesteerd om te komen waar ik ben. En het kostte me ook moeite, maar zou het zo overdoen. In de academy leer ik je al mijn lessen zodat ook jij daar kunt komen waar je wilt zijn. 

 

Veelgestelde vragen

HOE LANG BEN IK MET DE CURSUS BEZIG?

Er zijn 5 online modules. Je bent ongeveer 6 uur bezig met het bekijken van de video’s. Bij elke modules zitten opdrachten. Je kunt alles op je eigen tempo doen. Het is per persoon verschillend hoe lang je met de opdrachten bezig bent. 

 

WANNEER START DE CURSUS?

Je kunt beginnen met de academy wanneer je wilt. 2x keer in de maand is er groepscoaching. 

 

HOE LANG HEB IK TOEGANG?

12 maanden

HEB IK EEN FACEBOOK PAGINA NODIG OM MEE TE DOEN?

Nee, al het materiaal staat in de leeromgeving, maar als je bij de Q&A’s wilt zijn heb je die wel nodig. Veel mensen maken toch even een pagina aan om hierbij te zijn.

VOOR WIE IS DE CURSUS?
De cursus is geschikt voor ondernemers die al bezig zijn met marketing. Je weet hoe Instagram werkt, je post ook al regelmatig. Het is voor coaches, dienstverleners en kennisondernemers (boekhouder, coach, trainer, webdesigner, SEO, marketing, verloskundige, weddingplanner, stylist) of je verkoopt een online cursus. Je bent op zoek naar kennis over jouw online aanbod neerzetten en jouw bedrijf next level te krijgen.
KRIJG IK FEEDBACK EN KAN IK VRAGEN STELLEN?
Je kunt in de besloten Facebookgroep altijd vragen stellen. Hier geef ik antwoord op. Ook tijdens de Q&A’s geef ik antwoord op jouw vragen en krijg je coaching. Dus ja!
WELKE ONDERWERPEN KOMEN AAN BOD?

De onderwerpen in de academy & tijdens de coaching zijn:
– Hoe bepaal je jouw ideale doelgroep en niche
– Hoe maak je een onweerstaanbaar aanbod
– Blokkades die jou saboteren: hoe haal je die weg
– Hoe werk je zo efficient mogelijk
– Hoe bepaal je doelen en prijs
– Hoe automatiseer je processen voor meer tijd en rust
– Hoe lanceer je jouw aanbod
– Hoe hou je een succesvol verkoopgesprek met vertrouwen + sales script om je te trainen
– Hoe bedenk je een cursus en werk je dit uit
– Hoe schrijf je content die klanten aantrekt
– Hoe bedenk je snel goede content
– Hoe bouw jij je bedrijf uit en zorg je voor naamsbekendheid
– Waar kun je klanten vinden
– Hoe krijg je meer kennismakingsgesprekken
en meer!

IK HEB AL VEEL GEDAAN IN MARKETING, IS HET DAN NOG INTERESSANT?

De waarde zit hem niet in de platte kennis, maar in de implementatie en persoonlijke strategie die bij jou en jouw doelgroep past. Als je alle kennis al hebt, maar je bent nog niet waar je wilt zijn dan is het reden genoeg om weer opnieuw met een ander oog naar jouw winstgevende strategie te kijken.

IK BEN BANG DAT IK MOTIVATIE MIS

Wij doen er alles aan om jou te herinneringen aan jouw commitment en waarom je bent ingestapt. We zorgen voor een agenda zodat je de meetings niet mist, je krijgt updates via de Facebook groep en mails over wanneer er updates zijn. Ik laat je zien hoe je gemotiveerd blijft door een goal planner. Elke twee weken is er een call om jou zo snel mogelijk naar jouw doelen te krijgen.

IK HEB NIET ZOVEEL TIJD

Met 1 tot 2 uur per week kun je succesvol het programma afronden. Ik laat je zien hoe je met zo min mogeklijk tijd zo winstgevend mogelijk kan zijn.

Heb je echt niets aan de cursus gehad?

Mail dan binnen 14 dagen en we geven zonder vragen jouw geld terug. Helemaal risk-free dus!