Business coaching Sales Marketing

Creëer (financiële) vrijheid in jouw bedrijf en leven door een Instagram strategie die passend is bij jou! 

Groei door naar minimaal €100.000 omzet per jaar en bereik de vrijheid die jij zoekt.

Ik leer jou om jouw krachtige boodschap via Instagram neer te zetten zodat het alleen maar ideale klanten aantrekt en je ELKE DAG MOEITELOOS aan jouw zichtbaarheid werkt ZONDER dat het voelt alsof je fake bent. 

Ik geloof in the best of both worlds: jouw expertise en authentieke zelf in combinatie met slimme marketing = GOUD.

Tijd om

  gas te geven!

You are ready!

10k+ maanden met Instagram 

Ik leer je hoe je het vertrouwen van jouw ideale doelgroep krijgt door middel van een zuivere Instagram strategie die jou €10.000 euro per maand omzet oplevert of meer! Hoe heerlijk zou het zijn als jij jouw kennis en kunde op een moeiteloze manier over kunt brengen op jouw volgers waardoor je alleen maar meer ideale volgers aantrekt en deze converteert tot klant

Stap in een andere identiteit.

Je ziet dat je af en toe wat volgers erbij krijgt. Of een kennismakingsgesprek wordt bij je ingepland, maar die persoon zegt daarna toch nee omdat ze de investering teveel vinden. Je hebt al wel klanten en bent ook geen starter meer, maar jij wilt meer groeien en vooral stabieler jouw bedrijf opbouwen. Ben jij op zoek naar praktische handvaten, begeleiding en een bewezen strategie?

En ben je klaar met blijven klooien op het niveau waar je zit? 

Stel je eens voor…

Hoe zou jouw leven eruit zien als je die succesvolle ondernemer bent die je graag wilt zijn? Als je €10.000 euro maanden hebt?

Als je continu nieuwe klanten aantrekt met jouw online Instagram aanwezigheid? 

Wil je 6 maanden met mij samenwerken om jouw online strategie ijzersterk neer te zetten om naar die €100.000 euro omzet te gaan?

Ik weet dat het kan. En jij voelt ook dat het jouw tijd is! Jouw tijd om het serieus aan te pakken. Want we gaan verkopen zonder bullshit. Een eerlijke strategie waarbij jij precies weet hoe jij oprecht kunt verkopen. Doorlopend en zonder het gevoel te hebben pushy te zijn naar jouw doelgroep toe. Dat klanten naar JOU toekomen. Omdat jij weet hoe jij met jouw geweldige content naar je toe kan krijgen.

Ik leer je niet één methode want elk bedrijf is anders, daarom krijg jij in de academy niet alleen de formule tot succesvol verkopen, maar ook mijn eerlijke feedback en komen we samen tot wat er het beste bij jou past en werkt. Ik geloof er namelijk in dat je heel veel kennis kan hebben, maar het toepassen voor jouw eigen bedrijf is echt wat anders. Daar heb je meer voor nodig.

Wat als je niet elke dag 24/7 zichtbaar hoeft te zijn, maar je met een paar keer per week geweldige content klanten binnen krijgt?

Deze academy heb ik speciaal gemaakt voor coaches en kennisondernemers die al wel weten dat ze zichtbaar moeten zijn, maar voelen dat er zoveel meer in zit en op zoek zijn naar stabiliteit in hun sales.

Je voelt aan alles dat er meer in zit

❌ Heb je het gevoel dat je voor niks content maakt? Dat niemand het ziet en dat het handje vol mensen wat jouw post liked, niet je potentiële klant is? En dat je daardoor ook blokkeert in wat je kan posten? Je hebt het gevoel dat mensen je niet zien.

❌ Je echt geen idee hebt hoe je ervoor moet zorgen dat je meer omzet draait, je ziet zoveel marketing tools en tips dat het je duizelt. Wat werkt er nou voor mij? Hierdoor probeer je telkens weer iets nieuws uit: webinars, nieuw aanbod en video’s, maar niets werkt er echt.

❌ Je bent niet bepaald een salestype. Jij bent begonnen met je onderneming omdat je graag vrijheid wilt en mensen wilt helpen, maar sales? Je wilt dat mensen naar jou toe komen want tegenwoordig zit niemand meer te wachten op gepush. Voor je gevoel doe je ook al alles aan je zichtbaarheid, dus waar gaat het mis?

✅ Je wilt heel graag tijd hebben voor jezelf en de mensen om je heen, maar passief inkomen? Hoe ga ik dat dan lanceren en verkopen? Je doel is om slim te werken, niet altijd hard;). Lekker reizen lijkt je wel wat of niet dat gehaast met afspraken waardoor je uitgeblust thuis komt.

✅ Je voelt echt aan alles dat er meer in jou zit, je hebt alleen nog de juiste formule nodig om continu nieuwe klanten aan te spreken. Je gaat op en neer in je energie en enthousiasme omdat je gelooft in jezelf, maar moe wordt dat je die doorbraak niet hebt.

✅ Je wilt resultaat zien uit de tijd die jij in jouw marketing stopt en content maken die aanzet tot kopen bij jouw ideale klant! Jij begrijpt hoe jouw ideale klant denkt waardoor je ze van volger naar klant brengt.

Ook zonder veel volgers, meer klanten

Dé online groepsacademy waarin jij met een bewezen strategie leert verkopen zodat je meer vrijheid, omzet en rust hebt in jouw onderneming. Zonder dat je een grote following nodig hebt of koude acquisitie hoeft te doen.

6 maanden programma waarin je doorstroomt naar €100.000 omzet, maar je gaat al veel eerder resultaat zien. 

Dit programma is niet snel en sexy, maar wel effectief. Ik ga je meteen anders laten nadenken en stappen laten nemen zodat je direct resultaat ziet. 

Instagram is het begin, maar ik teach niet alleen Instagram. Jouw doelgroep heeft een logische klantreis nodig om uiteindelijk bij jou te komen. Dat nemen we dus ook mee. 

Resultaten

Ik ben Debra en ik heb de code

Tijdens mijn eerste baan in 2016 gaf ik voedingsadvies in een winkel. Ik had een hekel aan het einde van het gesprek, wanneer we producten moesten verkopen. Totdat ik besloot om de klanten gewoon echt te helpen zonder iets te verkopen, wat een mega verschil maakte. Ze kochten ineens allemaal uit zichzelf en ik vond het nog leuk ook.

Dit nam ik mee naar mijn eigen business en bij mijn allereerste lancering verkocht ik gewoon even 60 tickets, zonder advertenties of funnels. Alles op organische wijze. Na vier jaar en meer dan 4000 cursussen verkocht te hebben en in één jaar €100.000 omzet te hebben gedraaid, besloot ik mijn sales kennis te bundelen in een training.

En na een solo tripje naar Bali, een break-up en een verhuizing heb ik besloten om me nog meer te richten op de dingen waar ik echt gelukkig van word, maar dan wel met een goede strategie erachter. Want ja, het kan gewoon! En ik gun het jou ook om op die manier te kunnen verkopen zonder dat het vermoeiend of nep voelt.

Ik ga je helpen op mijn bekende no-nonsense manier, zonder poespas, zodat jij zo snel mogelijk resultaat ziet.

Maak gebruik van mijn strategie en:

N

Heb jij een online aanwezigheid die authentiek voelt én ideale klanten aantrekt

N

Groei je door naar €10.000,- omzet of meer per maand

N

Denk je 10x groter en zijn jouw salesskills zo natuurlijk

N

Heb je een onweerstaanbaar aanbod staan

N

Heb jij een ijzersterk sales script zodat potentiële klanten 'ja' zeggen in een gesprek

N

Weet jij hoe jij jouw doelgroep kunt overtuigen zonder te trekken

N

Heb je een mindset van een succesondernemer

N

Heb je alle tools om te blijven groeien als online ondernemer

,,

Koude acquisitie is als seks zonder voorspel

– Debra van der Heide –

 

Wat kun je in dit traject verwachten?

Module 1: Jouw ideale klant

In module 1 leer je jouw ideale klant opnieuw te bekijken en hun succesverhaal te gebruiken voor een heldere boodschap en klantreis. Zonder dit heeft marketing geen zin, omdat jouw doelgroep jou anders niet begrijpt. 

Module 2: Verleid jouw klant

In module 2 leer je volledig opnieuw te kijken naar jouw ideale klant. We gaan dieper in op het succesverhaal van de klant zodat je vanuit dit verhaal jouw kraakheldere boodschap gaat maken. Welke klantreis maken ze door? Alles valt of staat met deze stap. Zonder heldere boodschap heeft niets in je marketing zinwant jouw doelgroep begrijpt jou niet en denkt dat jij hen niet begrijpt. 

Module 3: Content die raakt

In module 3 ontdek je de kracht van storytelling. Dit is de basis van jouw marketing: WOW content schrijven op een manier dat jouw doelgroep denkt ‘wow, zo had ik het nog nooit bekeken. Jij begrijpt me!’

Aan de hand van voorbeelden en templates schrijf jij makkelijk content die ervoor zorgt dat jij een expertstatus opbouwt. 

Module 4: Succesvol lanceren

:In module 4 neem ik je mee in het lanceren en maken van een onweerstaanbaar aanbod. Je krijgt een lanceerchecklist en uitleg over hoe jij een aanbod maakt wat zo aantrekkelijk is voor jouw doelgroep dat ze geen nee meer kunnen en willen zeggen. 

Module 5: Verkoop als een pro

In module 5 kom je erachter hoe jij ontspannen en succesvol kunt verkopen op een manier die bij jou past. Aan de hand van salesscripts en technieken heb je straks 90% conversie in jouw salesgesprekken. Je weet ook precies waar jij jouw ideale klant kunt vinden en continu bouwt aan je netwerk. 

Wat krijg je

N

6 maanden begeleiding van Debra. Elke 2 weken een mastermind sessie of Q&A sessie met Debra en de groep zolang jij in de academy zit (6 maanden). Dat zijn dus 12 coachingscalls!

N

2 offline opleidingslivedagen (t.w.v. €1000,-) indien je er niet bij kan zijn, kan je het later inhalen op een andere livedag

N

Online academy met 5 online modules en meer dan 40 videolessen + 6 bonus modules + onbeperkte updates voor 12 maanden

N

Bonus cursus: hoe bouw je een leeromgeving in Huddle

N

Bonus cursus: mindset mastery

N

Bonus cursus: adverteren via FB en Instagram

N

32 content ideeën en 74 social media templates

N

Optie om feedback te krijgen op content

N

Succesvolle e-mail marketing voorbeelden

N

Succesvol sales script voor verkoopgesprekken

N

Templates om jouw doelen te gaan behalen

N

Een netwerk van gelijkgestemde ondernemers die jou helpen groeien

N

Lanceerchecklist en plan voor een succesvolle lancering en onweerstaanbaar aanbod

Ervaringen

Academy DIY

N

Online academy met 5 online modules en meer dan 50 lessen alle onbeperkte updates (die regelmatig erbij komen) om jouw online marketing op te zetten 1 jaar toegang.

N

BONUS: Alle bonus modules t.w.v. €999,-

Alles ter waarde van €1800,- eenmalig voor 698,- of 7 termijnen van 96,-

Academy Groep

N

Online academy met 5 online modules en meer dan 40 video lessen alle onbeperkte updates om jouw online marketing op te zetten t.w.v.€700,-

N

Elke 2 weken coaching met Debra en de groep zolang jij in de academy zit (6 maanden). Voor verdieping op de vragen, maar ook connectie en inspiratie. (replay is altijd beschikbaar) t.w.v. €3000,-

N

BONUS: 2 waanzinnige livedagen op locatie met Debra t.w.v.€1000,-

N

BONUS: Alle bonus modules t.w.v. €999,-

VIP pakket

N

Online academy met 5 online modules en meer dan 40 video lessen alle onbeperkte updates om jouw online marketing op te zetten t.w.v.€700,-

N

Elke 2 weken coaching in een VIPgroep met Debra en de groep zolang jij in de academy zit (6 maanden). Voor verdieping op de vragen, maar ook connectie en inspiratie. (replay is altijd beschikbaar) t.w.v. €3000,-

N

Exclusieve chatgroep voor ondersteuning, inspiratie & extra coaching van Debra

N

Exclusieve livedag voor de VIP groep

N

Feedback op opdrachten

N

BONUS: 2 waanzinnige livedagen op locatie met Debra t.w.v.€1000,-

N

BONUS: Alle bonus modules t.w.v. €999,-

N

Geprint werkboek

voor wie wel en niet

Matchen we?

Je hebt geen zin om te klooien op basisniveau. Je bent bereid om stappen te zetten en ALL IN te gaan. Je bent klaar om in jezelf te investeren en voelt aan alles dat dit voor jou is. 

Dit is niet voor webshop eigenaars. Dit is niet voor starters die nog geen idee hebben wat ze willen doen of waar ze goed in zijn. Dit is niet voor ondernemers die nog geen enkele basis hebben staan, we gaan op een niveau werken waar je direct moet kunnen schakelen en implementeren. 

Zij ging je voor

Fundament voor jouw bedrijf

Zelf merkte ik dat er een flink gat zat tussen 1:1 coaching en groepscoaching waarbij 1:1 voor veel ondernemers een stap te ver is en groepscoaching vaak veel te massaal is met 40 man in een groep. Hierdoor voel je je niet gezien en blijf je met vragen achter. Daarom besloot ik ruim een jaar geleden om De Online Sales Academy te starten. 

Waar het om meer dan marketing en sales gaat. Een groot gedeelte draait namelijk ook om de juiste mindset creëren, blokkades weghalen en jezelf niet meer klein houden. Net als marketing is niet alleen goed zijn in je vak de oplossing. Leer ook echt ondernemen op een duurzame manier zodat je de skills ontwikkelt van een ondernemer die no matter what altijd nieuwe successen kan behalen. Ook nadat je klaar bent met je training/coaching. Want dat is het belangrijkste: dat jij na 6 maanden zelf door kunt gaan op de skills die je hebt ontwikkeld. 

De omzetten die ik nu draai, komen niet zomaar. Er bestaat geen simpele cursus die daarvoor zorgt. Wie dat zegt praat echt onzin. Het vraagt namelijk om doorzettingsvermogen. Ik heb echt duizenden euro’s in mezelf en mijn bedrijf geïnvesteerd om te komen waar ik ben. En het kostte me ook moeite, maar zou het zo overdoen. In de academy leer ik je al mijn lessen zodat ook jij daar kunt komen waar je wilt zijn. 

Veelgestelde vragen

HOE LANG BEN IK MET DE CURSUS BEZIG?

Er zijn 5 online modules. Je bent ongeveer 6 uur bezig met het bekijken van de video’s. Bij elke modules zitten opdrachten. Je kunt alles op je eigen tempo doen. Het is per persoon verschillend hoe lang je met de opdrachten bezig bent. 

 

WANNEER START DE CURSUS?

Je kunt beginnen met de academy wanneer je wilt. 2x keer in de maand is er groepscoaching. 

 

HOE LANG HEB IK TOEGANG?

12 maanden

HEB IK EEN FACEBOOK PAGINA NODIG OM MEE TE DOEN?

Nee, al het materiaal staat in de leeromgeving, maar als je bij de Q&A’s wilt zijn heb je die wel nodig. Veel mensen maken toch even een pagina aan om hierbij te zijn.

VOOR WIE IS DE CURSUS?
De cursus is geschikt voor ondernemers die al bezig zijn met marketing. Je weet hoe Instagram werkt, je post ook al regelmatig. Het is voor coaches, dienstverleners en kennisondernemers (boekhouder, coach, trainer, webdesigner, SEO, marketing, verloskundige, weddingplanner, stylist) of je verkoopt een online cursus. Je bent op zoek naar kennis over jouw online aanbod neerzetten en jouw bedrijf next level te krijgen.
KRIJG IK FEEDBACK EN KAN IK VRAGEN STELLEN?
Je kunt in de besloten Facebookgroep altijd vragen stellen. Hier geef ik antwoord op. Ook tijdens de Q&A’s geef ik antwoord op jouw vragen en krijg je coaching. Dus ja!
WELKE ONDERWERPEN KOMEN AAN BOD?

De onderwerpen in de academy & tijdens de coaching zijn:
– Hoe bepaal je jouw ideale doelgroep en niche
– Hoe maak je een onweerstaanbaar aanbod
– Blokkades die jou saboteren: hoe haal je die weg
– Hoe werk je zo efficient mogelijk
– Hoe bepaal je doelen en prijs
– Hoe automatiseer je processen voor meer tijd en rust
– Hoe lanceer je jouw aanbod
– Hoe hou je een succesvol verkoopgesprek met vertrouwen + sales script om je te trainen
– Hoe bedenk je een cursus en werk je dit uit
– Hoe schrijf je content die klanten aantrekt
– Hoe bedenk je snel goede content
– Hoe bouw jij je bedrijf uit en zorg je voor naamsbekendheid
– Waar kun je klanten vinden
– Hoe krijg je meer kennismakingsgesprekken
en meer!

IK HEB AL VEEL GEDAAN IN MARKETING, IS HET DAN NOG INTERESSANT?

De waarde zit hem niet in de platte kennis, maar in de implementatie en persoonlijke strategie die bij jou en jouw doelgroep past. Als je alle kennis al hebt, maar je bent nog niet waar je wilt zijn dan is het reden genoeg om weer opnieuw met een ander oog naar jouw winstgevende strategie te kijken.

IK BEN BANG DAT IK MOTIVATIE MIS

Wij doen er alles aan om jou te herinneringen aan jouw commitment en waarom je bent ingestapt. We zorgen voor een agenda zodat je de meetings niet mist, je krijgt updates via de Facebook groep en mails over wanneer er updates zijn. Ik laat je zien hoe je gemotiveerd blijft door een goal planner. Elke twee weken is er een call om jou zo snel mogelijk naar jouw doelen te krijgen.

IK HEB NIET ZOVEEL TIJD

Met 1 tot 2 uur per week kun je succesvol het programma afronden. Ik laat je zien hoe je met zo min mogeklijk tijd zo winstgevend mogelijk kan zijn.

Heb je echt niets aan de cursus gehad?

Mail dan binnen 14 dagen en we geven zonder vragen jouw geld terug. Helemaal risk-free dus!