Business coaching Sales Marketing

Meer vrijheid, omzet en schaalbaarheid in jouw bedrijf.

De basis van jouw bedrijf staat, je hebt ook al wat klanten, maar hebt nog niet de vrijheid in jouw bedrijf die je graag wilt. Je bent veel bezig met het posten van content, maar ziet daar te weinig resultaat in omzet van. Je bent super goed in wat je doet alleen echt ‘succesvol’ voel jij jezelf nog niet.

Het mag allemaal beter en vooral ook slimmer zodat je meer tijd hebt om op te schalen.

Tijd om

  gas te geven!

You are ready!

Haal jij wel genoeg uit de tijd die jij in jouw bedrijf stopt?

Je zit op je telefoon wat te scrollen op Instagram in de hoop dat er op magische wijze een klant in je berichtenbox komt die staat te popelen om met jou te werken. ‘Wauw een webinar over hoe ik sneller klanten kan krijgen, die ga ik doen want dan gaat het me sowieso lukken.’ 

Opgewekt ga je verder met jouw dag want je had vorige week een e-book gedownload waarin je had gelezen dat elke dag content maken goed is. ‘Oke ik heb er 5 geschreven en ik ga er daarvan 1 online zetten, wedden dat ik nu genoeg klanten krijg.’ Je plaatst de post en …  NIKS!! Krekels.

En zo gaat het week na week door. Na een tijdje ben je zo moe van continu die hoop en die teleurstelling.

Maar heel eerlijk: continu 1 ding proberen zonder bewezen strategie gaat niet zorgen voor het succes wat jij wilt.

Je ziet dat je af en toe wat volgers erbij krijgt. Of een kennismakingsgesprek wordt bij je ingepland, maar die persoon zegt daarna toch nee omdat ze de investering teveel vinden. Je hebt al wel klanten en bent ook geen echte starter meer, maar jij wilt meer groeien en vooral stabieler jouw bedrijf opbouwen. Ben jij op zoek naar praktische handvaten, begeleiding en een bewezen strategie?

En ben je klaar om te blijven klooien op het niveau waar je zit? 

Stel je eens voor…

Dat je precies weet hoe jij jouw ideale klant kan bereiken en 90% van de mensen die jij spreekt JA zeggen tegen jouw aanbod.

Ik weet dat het kan. En jij voelt ook dat het jouw tijd is! Jouw tijd om het serieus aan te pakken. Want we gaan verkopen zonder bullshit. Een eerlijke strategie waarbij jij precies weet hoe jij oprecht kunt verkopen. Doorlopend en zonder het gevoel te hebben pushy te zijn naar jouw doelgroep toe. Dat klanten naar JOU toekomen. Omdat jij weet hoe jij met jouw geweldige content naar je toe kan krijgen.

Ik leer je niet één methode want elk bedrijf is anders, daarom krijg jij in de academy niet alleen de formule tot succesvol verkopen, maar ook mijn eerlijke feedback en komen we samen tot wat er het beste bij jou past en werkt.

Wat als je niet elke dag 24/7 zichtbaar hoeft te zijn, maar je met een paar keer per week geweldige content klanten binnen krijgt?

Deze academy heb ik speciaal gemaakt voor coaches en kennisondernemers die al wel weten dat ze zichtbaar moeten zijn, maar voelen dat er zoveel meer in zit en op zoek zijn naar stabiliteit in hun sales.

Je voelt aan alles dat er meer in zit

❌ Heb je het gevoel dat je voor niks content maakt? Dat niemand het ziet en dat het handje vol mensen wat jouw post liked, niet je potentiële klant is? En dat je daardoor ook blokkeert in wat je kan posten? Je hebt het gevoel dat mensen je niet zien.

❌ Je echt geen idee hebt hoe je ervoor moet zorgen dat je meer omzet draait, je ziet zoveel marketing tools en tips dat het je duizelt. Wat werkt er nou voor mij? Hierdoor probeer je telkens weer iets nieuws uit: webinars, nieuw aanbod en video’s, maar niets werkt er echt.

❌ Je bent niet bepaald een salestype. Jij bent begonnen met je onderneming omdat je graag vrijheid wilt en mensen wilt helpen, maar sales? Je wilt dat mensen naar jou toe komen want tegenwoordig zit niemand meer te wachten op gepush. Voor je gevoel doe je ook al alles aan je zichtbaarheid, dus waar gaat het mis?

✅ Je wilt heel graag tijd hebben voor jezelf en de mensen om je heen, maar passief inkomen? Hoe ga ik dat dan lanceren en verkopen? Je doel is om slim te werken, niet altijd hard;). Lekker reizen lijkt je wel wat of niet dat gehaast met afspraken waardoor je uitgeblust thuis komt.

✅ Je voelt echt aan alles dat er meer in jou zit, je hebt alleen nog de juiste formule nodig om continu nieuwe klanten aan te spreken. Je gaat op en neer in je energie en enthousiasme omdat je gelooft in jezelf, maar moe wordt dat je die doorbraak niet hebt.

✅ Je wilt resultaat zien uit de tijd die jij in jouw marketing stopt en content maken die aanzet tot kopen bij jouw ideale klant! Jij begrijpt hoe jouw ideale klant denkt waardoor je ze van volger naar klant brengt.

Ook zonder veel volgers, meer klanten

Dé online groepsacademy waarin jij met een bewezen strategie leert verkopen zodat je meer vrijheid, omzet en rust hebt in jouw onderneming. Zonder dat je een grote following nodig hebt of koude acquisitie hoeft te doen.

12 maanden programma waarin je doorstroomt naar stabiel €5000,- omzet per maand, maar je gaat al veel eerder resultaat zien. 

Dit programma is niet snel en sexy, maar wel effectief. Ik ga je meteen anders laten nadenken en stappen laten nemen zodat je direct resultaat ziet. 

Resultaten

Ik ben Debra en ik heb de code

Tijdens mijn eerste baan in 2016 gaf ik voedingsadvies in een winkel. Ik had een hekel aan het einde van het gesprek, wanneer we producten moesten verkopen. Totdat ik besloot om de klanten gewoon echt te helpen zonder iets te verkopen, wat een mega verschil maakte. Ze kochten ineens allemaal uit zichzelf en ik vond het nog leuk ook.

Dit nam ik mee naar mijn eigen business en bij mijn allereerste lancering verkocht ik gewoon even 60 tickets, zonder advertenties of funnels. Alles op organische wijze. Na vier jaar en meer dan 4000 cursussen verkocht te hebben en in één jaar €100.000 omzet te hebben gedraaid, besloot ik mijn sales kennis te bundelen in een training.

En na een solo tripje naar Bali, een break-up en een verhuizing heb ik besloten om me nog meer te richten op de dingen waar ik echt gelukkig van word, maar dan wel met een goede strategie erachter. Want ja, het kan gewoon! En ik gun het jou ook om op die manier te kunnen verkopen zonder dat het vermoeiend of nep voelt.

Ik ga je helpen op mijn bekende no-nonsense manier, zonder poespas, zodat jij zo snel mogelijk resultaat ziet.

Maak gebruik van mijn strategie en:

N

Weet jij hoe jouw ideale klant denkt waardoor je ze van volger naar klant brengt

N

Groei je door naar €5000,- omzet of meer per maand

N

Heb jij een website en social teksten die zorgen voor verkoop

N

Heb je een onweerstaanbaar aanbod staan

N

Heb jij een ijzersterk sales script zodat potentiële klanten 'ja' zeggen in een gesprek

N

Weet jij hoe jij jouw doelgroep kunt overtuigen

N

Heb je een mindset van een succesondernemer

N

Heb je alle tools om te blijven groeien als online ondernemer

,,

Koude acquisitie is als seks zonder voorspel

– Debra van der Heide –

 

Wat kun je in dit traject verwachten?

Module 1: Jouw ideale klant

In module 1 leer je jouw ideale klant opnieuw te bekijken en hun succesverhaal te gebruiken voor een heldere boodschap en klantreis. Zonder dit heeft marketing geen zin, omdat jouw doelgroep jou anders niet begrijpt. 

Module 2: Verleid jouw klant

In module 2 leer je volledig opnieuw te kijken naar jouw ideale klant. We gaan dieper in op het succesverhaal van de klant zodat je vanuit dit verhaal jouw kraakheldere boodschap gaat maken. Welke klantreis maken ze door? Alles valt of staat met deze stap. Zonder heldere boodschap heeft niets in je marketing zinwant jouw doelgroep begrijpt jou niet en denkt dat jij hen niet begrijpt. 

Module 3: Content die raakt

In module 3 ontdek je de kracht van storytelling. Dit is de basis van jouw marketing: WOW content schrijven op een manier dat jouw doelgroep denkt ‘wow, zo had ik het nog nooit bekeken. Jij begrijpt me!’

Aan de hand van voorbeelden en templates schrijf jij makkelijk content die ervoor zorgt dat jij een expertstatus opbouwt. 

Module 4: Succesvol lanceren

:In module 4 neem ik je mee in het lanceren en maken van een onweerstaanbaar aanbod. Je krijgt een lanceerchecklist en uitleg over hoe jij een aanbod maakt wat zo aantrekkelijk is voor jouw doelgroep dat ze geen nee meer kunnen en willen zeggen. 

Module 5: Verkoop als een pro

In module 5 kom je erachter hoe jij ontspannen en succesvol kunt verkopen op een manier die bij jou past. Aan de hand van salesscripts en technieken heb je straks 90% conversie in jouw salesgesprekken. Je weet ook precies waar jij jouw ideale klant kunt vinden en continu bouwt aan je netwerk. 

Wat krijg je

N

Elke 2 weken een mastermind sessie of Q&A sessie met Debra en de groep zolang jij in de academy zit (12 maanden). Dat zijn dus 24 coachingscalls!

N

Offline klantdagen in september 2023 en januari 2024 met Debra

N

Online academy met 5 online modules en meer dan 40 videolessen + 6 bonus modules + onbeperkte updates voor 12 maanden

N

Lanceerchecklist en plan voor een succesvolle lancering en onweerstaanbaar aanbod

N

Een netwerk van gelijkgestemde ondernemers die jou helpen groeien

N

32 content ideeën en 74 social media templates

N

Onbeperkt de mogelijkheid om mij vragen te stellen zodat je nooit vastloopt

N

Succesvolle e-mail marketing voorbeelden

N

Invalshoeken voor content en podcast ideeën

N

Succesvol sales script voor verkoopgesprekken

N

Templates om jouw doelen te gaan behalen

N

BIRTHDAY BASH BONUS ACTIE: Als je voor dinsdag 13 juni 10:00 instapt krijg je: ✅ 3 1:1 coachcalls met Debra t.w.v. €750,-🎁zodat jij sneller jouw doelen gaat behalen. 3 uur aan 1:1 advies als groeiversneller.

En dat is nog niet alles, je krijgt heel veel bonussen!

BONUS 1: CURSUS LEEROMGEVING

t.w.v. €97,-

Laura Hanemaaijer – online leeromgeving expert

In de cursus krijg je +/- 20 uitleg video’s waarin ik je meeneem in alle stappen die er nodig zijn om een goed ingerichte en werkende leeromgeving & community in Huddle te maken. Als je alle video’s bekijkt kun je in 4-5 uur klaar zijn met het bouwen van jouw online leeromgeving & community en jouw cursus gaan verkopen! 

Na de cursus weet je hoe jij jouw kennis omzet in een online leeromgeving, zodat jij jouw impact op klanten kunt vergroten, jouw bedrijf kunt opschalen en niet (alleen maar) 1:1 hoeft te blijven werken.

BONUS 2: SEO MASTERCLASS

t.w.v. €500,-

Manouk Keurntjes  van School of Seo.

Hoe zorg je dat klanten jouw bedrijf weten te vinden – in plaats van dat jij op zoek moet naar die nieuwe klanten?


In deze masterclass leer je wat er speelt in het hoofd van je perfecte klant en waarom dit essentieel is voor het bereiken van nieuwe klanten, wat het effect is van investeren in content marketing, maar vooral: wat is dé SEO-contentstrategie waar jij op wilt inzetten om iedere maand een stabiele stroom aan nieuwe klanten aan te trekken zonder daar dagelijks mee bezig te zijn?

BONUS 3: UNLIMITED UPDATES

t.w.v. €onbetaalbaar;)

Hoe eerder je instapt hoe voordeliger.

Want alle nieuwe updates, video’s, templates, audio bestanden en extra sessies via coaching krijg jij er gratis en voor niets bij. 
 
Ik deel met jou alle nieuwste tools, tricks, tips en inzichten die ik heb zodat jij altijd weer door groeit met jouw bedrijf en niks mist. 

BONUS 4: EEN ONLINE CURSUS AUTOMATISEREN, WAAR BEGIN JE?

t.w.v. €97,-

Door Ilse van Bruggen. Wat kun je automatiseren voor je online cursus, hoe start je, welke tools zijn handig, welke juist niet? Waar moet je op letten bij het kiezen van software (betaalsysteem, online leeromgeving, etc.)? Al deze vragen worden beantwoord in de masterclass. Geen probleem als je al paniek krijgt bij deze termen en vragen, na de masterclass heb je jouw technische skills weer een stapje verbeterd.

BONUS 5: MASTERCLASS BELEGGEN VOOR BEGINNERS

t.w.v. €35,-

Jessy van Happy Rich Millennial leert je in 8 modules hoe je verantwoord kunt starten met beleggen. Je verdient een prima salaris maar bent niet tevreden over het geld dat je bezit. Je zou graag het geld voor je laten werken maar je hebt geen idee waar je moet beginnen. In deze cursus neemt Jessy je mee in de wereld van beleggen en hoe je op een simpele manier voor op de lange termijn verantwoordelijk kunt starten met het opbouwen van vermogen.

BONUS 6: FB ADVERTEREN

t.w.v. €225,-

Ik ben Michelle en ik ga jou leren adverteren als een professional. Na jaren in loondienst was ik het zat; ik ga ondernemen op mijn voorwaarden en doen waar ik écht energie van krijg. En dat is jou helpen met je social media advertenties, zodat jij kunt groeien met je bedrijf.
Sta jij aan de start om te beginnen met je advertenties? Of heb je het al vaker geprobeerd, maar raak je er gefrustreerd en onzeker van? Dan is deze DIY online training perfect voor jou! In 5 modules leer ik jou adverteren als een echte pro. 

Resultaten

Gebaseerd op 16 recensies
Michelle Versluis
Michelle Versluis
2023-04-07
Debra is een hele fijne coach met veel verstand van zaken! Ik heb de vip dag als prettig ervaren, waarbij we dieper ingingen op mijn bedrijf en kijken waar mogelijkheden lagen om op te schalen. Ik zou Debra zeker aanraden!
Lynn Bosten
Lynn Bosten
2023-03-13
In december 2022 ben ik ingestapt in de Online Sales Academy van Debra en ik moet zeggen dat ik het elke cent waard vind. Op dit moment ben ik bij module 2 en het is niet normaal hoeveel waarde Debra geeft. En er zitten ook nog 5 bonussen bij! Door haar jaren ervaring weet Debra waar ze over praat. Ze legt alles goed en duidelijk uit. Je merkt dat Debra altijd het beste met je voor heeft. Ze wilt dat je groeit als ondernemer en het beste uit jezelf haalt. En geloof me. Dat gevoel heb ik 😉
Robbin Benschop
Robbin Benschop
2023-01-30
Zeer tevreden over mijn samenwerking met Debra! Binnen een half jaar een compleet nieuw bedrijf opgebouwd met een aanbod die volledig aansluit bij mijn visie en mijn ideale klanten aantrekt. Voordat ik de 1-op-1 coaching met Debra begon wist ik dat het huidige aanbod van mijn onderneming niet meer bij mij paste. Ik wist echter niet waar en hoe ik moest beginnen, dus ik zocht hulp. Debra's aanbod sprak mij erg aan, omdat Debra zeer praktisch en doelgericht te werk gaat. Precies hetgene wat ik nodig had. Debra heeft mij tijdens het coachtraject flink uit mijn comfortzone laten gaan, wat echt nodig was om te kunnen groeien. Ik kan haast niet geloven hoeveel er is veranderd in een half jaar tijd. Daar ben ik Debra onwijs dankbaar voor!
Hair by sharmaina Hairweavespecialist
Hair by sharmaina Hairweavespecialist
2023-01-28
wat een leerzame cursus zeg!! ik heb er heel veel aan gehad!!
Jessy Oudeman
Jessy Oudeman
2022-12-20
Debra heeft mij ontzettend goed geholpen. Ik heb een 3 maanden traject gedaan en een half jaar later nog een VIP dag. Ze heeft me geholpen met het scherp krijgen van een nieuw aanbod en het lanceren van een nieuw product met bijpassende content. Maar ook met nieuwe klanten aantrekken en mijn aanbod verkopen via de mail en Instagram.
Odet Sleeswijk
Odet Sleeswijk
2022-12-20
Debra is een echte vakvrouw! Ze weet heel simpel uit te leggen hoe je story opneemt. Of hoe ik een podcast kan plaatsen. Of hoe ik mijn reels kan bewerken. Daarnaast is zij een goede coach! Ze legt op een respectvolle manier meteen de vinger op de zere plek. Tegelijkertijd weet ze mij ook te motiveren om zichtbaar te zijn op mijn eigen wijze! Heerlijk om samen met Debra in mijn Journey als ondernemer verder te groeien! Het geeft mij hoop, vertrouwen en inspiratie naar de toekomst!!! ❤️❤️
Simone Van Groning
Simone Van Groning
2022-10-26
Na de VIP dag met Debra is mijn bedrijf zo mooi gegroeid. Zo waren sales gesprekken voorheen lastig en stroef. Met haar mooie tips zijn we gaan oefenen. Het klinkt heel simpel maar het is een wereld van verschil voor mij. Ze geeft zeer praktische tips waar je direct mee aan de slag kunt en de investering voor deze dag had ik er binnen no time uit. Voor mij een reden om verder met haar te werken!
samantha verouden
samantha verouden
2021-09-26
Wat een mega goede cursus. Debra inspireert je met bruikbare informatie waar je gelijk mee aan de slag te kunt. Ze laat je echt zien hoe zij het doet. Ze deelt bijvoorbeeld haar IG formats en sales tips die super handig zijn. Dankjewel!!❤
Lotte Kuipers
Lotte Kuipers
2021-05-16
Debra heeft me onwijs goed geholpen met de marketing in mijn bedrijf. Op social media, maar ook via advertenties en een funnel. Daardoor haalde ik bij mijn eerste lancering meteen mijn doel! Ze denkt écht met je mee en kijkt wat werkt voor jouw bedrijf. Ze was tussen onze calls door ook bereikbaar als ik even vastliep, zodat ik snel door kon. Heel fijn. Naast dat Debra superveel waarde geeft in haar begeleiding, was het ook echt leuk en gezellig om met haar samen te werken! Ik kan de begeleiding en cursussen van Debra 100 procent aanraden. Zonder haar had mijn bedrijf er niet zo gestaan als nu!

Jouw investering

N

Elke 2 weken een mastermind sessie of Q&A sessie met Debra en de groep zolang jij in de academy zit (12 maanden). t.w.v. €900,-

N

2 offline livedagen in september 2023 en januari 2024 met Debra t.w.v.€1000,-

N

Online academy met 5 online modules en meer dan 40 video lessen alle onbeperkte updates t.w.v.€700,-

N

Alle bonus modules t.w.v. €999,-

N

Lanceerchecklist en content checklists

N

Website template voorbeeld en 74 social media templates t.w.v.€ 59,-

N

Succesvolle e-mail voorbeelden en checklist onweerstaanbaar aanbod

N

Invalshoeken voor content en podcast ideeën

N

Succesvol sales script voor verkoopgesprekken

N

BIRTHDAY BASH BONUS ACTIE: Als je voor dinsdag 13 juni 10:00 instapt krijg je: ✅ 3 1:1 coachcalls met Debra t.w.v. €750,-🎁zodat jij sneller jouw doelen gaat behalen. 3 uur aan 1:1 advies als groeiversneller.

Work on you,

    for you

Totale waarde: €4977,-
NU voor 1987,-

of 165,- per maand

BIRTHDAY BASH BONUS VERLOOPT OVER

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

mooie woorden

Van Simone Brockhuis

Ze haalde haar omzet doel en ging van awkward in een salesgesprek naar 90% conversie. 

Zij ging je voor

Fundament voor jouw bedrijf 

Leer in 5 stappen structureel meer klanten aan te trekken zonder oneindige to-do lijsten of koude acquisitie. Ik geef jou mijn 3+1 methode zodat je zelf niet jarenlang aan het zoeken bent naar een strategie die én werkt én bij jou past. 
Je krijgt niet alleen toegang tot mijn blauwdruk waarmee ik €100.000 euro na 1 jaar verdiende, maar ook elke 2 weken coaching om zo sneller naar jouw doel te komen: een business met rust, omzet en schaalbaarheid. 

Je hebt 12 maanden toegang tot alle lessen, coaching, livedagen én updates, maar je zult al veel eerder meer zichtbaarheid en omzet kunnen creëren. Dit is een programma waarin je de rest van jouw business de vruchten van plukt. Ik garandeer je dat je de investering van dit programma terug verdient en meer. 

De groep calls waarin ik extreem veel waarde geef om jouw online bedrijf zo effectief mogelijk in te richten kun je op jouw tijd terugkijken óf aanwezig zijn zodat je gerichte vragen kunt stellen die een versnelling geven aan jouw succes. 

Veelgestelde vragen

HOE LANG BEN IK MET DE CURSUS BEZIG?

Er zijn 5 online modules. Je bent ongeveer 6 uur bezig met het bekijken van de video’s. Bij elke modules zitten opdrachten. Je kunt alles op je eigen tempo doen. Het is per persoon verschillend hoe lang je met de opdrachten bezig bent. 

 

WANNEER START DE CURSUS?

Je kunt beginnen met de academy wanneer je wilt. 2x keer in de maand is er groepscoaching. 

 

HOE LANG HEB IK TOEGANG?

12 maanden

IK VIND DE INVESTERING SPANNEND

Wat zou je doen als je zeker wist dat je alles gaat bereiken wat je wilt als je nu instapt? Die garantie heb je, maar krijg je niet van mij. Want jij besluit om je de persoon bent die er alles uit gaat halen, dan gaat het jou lukken. Ben je klaar om verantwoordelijkheid te nemen voor het succes in je leven?

HEB IK EEN FACEBOOK PAGINA NODIG OM MEE TE DOEN?

Nee, al het materiaal staat in de leeromgeving, maar als je bij de Q&A’s wilt zijn heb je die wel nodig. Veel mensen maken toch even een pagina aan om hierbij te zijn.

VOOR WIE IS DE CURSUS?
De cursus is geschikt voor ondernemers die al bezig zijn met marketing. Je weet hoe Instagram werkt, je post ook al regelmatig. Het is voor coaches, dienstverleners en kennisondernemers (boekhouder, coach, trainer, webdesigner, SEO, marketing, verloskundige, weddingplanner, stylist) of je verkoopt een online cursus. Je bent op zoek naar kennis over jouw online aanbod neerzetten en jouw bedrijf next level te krijgen.
KRIJG IK FEEDBACK EN KAN IK VRAGEN STELLEN?
Je kunt in de besloten Facebookgroep altijd vragen stellen. Hier geef ik antwoord op. Ook tijdens de Q&A’s geef ik antwoord op jouw vragen en krijg je coaching. Dus ja!
WELKE ONDERWERPEN KOMEN AAN BOD?

De onderwerpen in de academy & tijdens de coaching zijn:
– Hoe bepaal je jouw ideale doelgroep en niche
– Hoe maak je een onweerstaanbaar aanbod
– Blokkades die jou saboteren: hoe haal je die weg
– Hoe werk je zo efficient mogelijk
– Hoe bepaal je doelen en prijs
– Hoe automatiseer je processen voor meer tijd en rust
– Hoe lanceer je jouw aanbod
– Hoe hou je een succesvol verkoopgesprek met vertrouwen + sales script om je te trainen
– Hoe bedenk je een cursus en werk je dit uit
– Hoe schrijf je content die klanten aantrekt
– Hoe bedenk je snel goede content
– Hoe bouw jij je bedrijf uit en zorg je voor naamsbekendheid
– Waar kun je klanten vinden
– Hoe krijg je meer kennismakingsgesprekken
en meer!

IK HEB AL VEEL GEDAAN IN MARKETING, IS HET DAN NOG INTERESSANT?

De waarde zit hem niet in de platte kennis, maar in de implementatie en persoonlijke strategie die bij jou en jouw doelgroep past. Als je alle kennis al hebt, maar je bent nog niet waar je wilt zijn dan is het reden genoeg om weer opnieuw met een ander oog naar jouw winstgevende strategie te kijken.

IK BEN BANG DAT IK MOTIVATIE MIS

Wij doen er alles aan om jou te herinneringen aan jouw commitment en waarom je bent ingestapt. We zorgen voor een agenda zodat je de meetings niet mist, je krijgt updates via de Facebook groep en mails over wanneer er updates zijn. Ik laat je zien hoe je gemotiveerd blijft door een goal planner. Elke twee weken is er een call om jou zo snel mogelijk naar jouw doelen te krijgen.

IK HEB NIET ZOVEEL TIJD

Met 1 tot 2 uur per week kun je succesvol het programma afronden. Ik laat je zien hoe je met zo min mogeklijk tijd zo winstgevend mogelijk kan zijn.

Heb je echt niets aan de cursus gehad?

Mail dan binnen 14 dagen en we geven zonder vragen jouw geld terug. Helemaal risk-free dus!