Social branding day

Social
Branding
Day

Na twee succesvolle social branding mornings is dit een geheel vernieuwde, nog betere Social Branding Day!! Ben jij een vrouwelijke ondernemer en wil jij aanwezig zijn tijdens een te gek evenement waar je gaat leren over Personal Branding & Online Marketing om jouw bedrijf te laten knallen? Lees dan snel verder wat we gaan doen op 8 mei! Dit wil je echt niet missen!

https://youtu.be/GC0uRA0jMSg

COUNT ME IN!

Op zoek naar waardevol marketing advies van echte succesvolle vrouwelijke ondernemers? Tijdens de Social Branding Day krijg je inspiratie en tips van de beste marketing toppers. Daarnaast kom je in contact met like-minded ondernemende vrouwen!

Tijdens deze dag kun je kiezen voor veel extra’s zoals tips die alleen voor jou gelden, een gezellige borrel en stijladvies om top voor de dag te komen. En last but not least: je kan op de foto worden gezet door een succesvolle social media fotograaf.

Kortom; alles wat jij nodig hebt om jouw bedrijf online te laten groeien voor meer zichtbaarheid!


COUNT ME IN!

aan het einde van deze dag heb je:

personal brand

Je weet wat een personal brand je kan opleveren en hoe je het moet inzetten.

Inspiratie

Super veel inspiratie om daarna aan de slag te gaan met jouw eigen online marketing.

sales

Weet je precies hoe je jouw volgers om kunt toveren tot betalende klanten zonder te pushen.

Zichtbaarheid

Weet je hoe je meer bereik krijgt zodat je bedrijf zichtbaar is en de opdrachten sneller naar je toe komen.

connecties

Je hebt toffe connecties opgedaan met andere like-minded ondernemende vrouwen tijdens de dag & borrel.

zelfvertrouwen

Geweldige professionele foto’s van jou & stijladvies!

WIl jij weten: 

– Hoe je jouw merk beter in de markt zet? 
– Hoe je social media kan gebruiken om jouw zichtbaarheid te vergroten? 
– Hoe je beter kunt verkopen online? 
– Moeiteloos klanten aan kunt trekken? 


COUNT ME IN!

SPREKERS

Debra van der Heide

Mij ken je hopelijk al 😉 Als dat niet zo is dan leg ik graag uit wie ik ben en wat ga ik doen op 8 mei. Ik ben werkelijk een duizendpoot. Ooit begonnen met Instagram toen we nog geen Instagram Stories hadden. Ik deelde foto’s die de keuring nu echt niet doorkomen, maar het werkte toen. Ik heb 7 jaar lang elke dag content gemaakt voor mijn eigen kanalen ( met 10K volgers), voor mijn werk bij kleine en grote bedrijven en daarna voor dsocials. Ik help ondernemers met het groeien van hun bedrijf op social media met de focus op authentieke marketing! 

Tijdens de Social Branding Day ga ik je vertellen hoe je personal branding in kunt zetten voor jouw bedrijf en deel ik mijn geheimen hoe ik binnen 8 maanden een omzet van 8k had. 


Social


Tineke zwart

Tineke Zwart helpt zelfstandige ondernemers om een consistente klantenstroom te genereren via online kanalen. Omdat ze gelooft dat je vandaag de dag niet meer hard hoeft te werken maar slim en juist op die manier ook veel meer impact kunt maken met je bedrijf. Toen ze in 2015 samen met haar toenmalige vriend een internationaal online marketing bedrijf startte draaiden ze binnen een half jaar hun eerste miljoen omzet.

Ze heefy altijd een passie gehad voor menselijk gedrag en technologie. Uiteindelijk bleken deze 2 passies een perfecte combinatie te zijn voor een online marketing bedrijf. Dankzij deze kennis weet ze inmiddels precies hoe ze koopgedrag triggert – maar niet op een sneaky manier – en hoe ze dit slim kunt doen via online kanalen.

Dat miljoenenbedrijf klinkt geweldig en voor de buitenwereld leefden ze het perfecte plaatje. Haar vriend had een Ferrari, ze woonden in een villa aan het strand in Florida, droegen dure horloges, maar ze werd er niet gelukkig van. Het leverde veel geld op maar weinig geluk. Na een grote interne transformatie heeft ze uiteindelijk mijn passie en missie gevonden als business coach. Nu pas voelt ze zich echt succesvol. Ze helpt daarom andere ondernemers ook om niet alleen financiële vrijheid te realiseren, maar ook mentale vrijheid.


Social


Website

Sophie Oelrich

Sophie Oelrich is fotograaf en helpt vrouwelijke ondernemers en mode branches groeien authentieke fotografie

Als kind zag ze haar vader fotograferen en toen was ze al gefascineerd door die  technische kastjes. “Fotograferen voelt voor mij als een 2e natuur.” Zegt ze.

Het is haar passie vrouwen laten zien hoe mooi ze zijn! “It’s one thing to make a picture of whats a person looks like, its another to ma ke a portrait of who they are.”

Bij Sophie kun je prachtige foto’s laten maken! Je kunt foto’s bijkopen voor 10 euro per stuk. Je krijgt tijdens het event 3 foto’s als je kiest voor een GOLD TICKET. 


Portfolio


Social

‘Het netwerken met andere ondernemers vond ik super waardevol en heel erg leuk dat het juist allemaal verschillende beroepen waren.’

Hester – Moments By Hester

tickets

Vrijdag 8 mei 2020
13:30-18:00

Prijzen zijn exclusief btw

Earlybirds uitverkocht

Silver ticket regular

€69
/

  • Toegang tot event & alle sessies
  • Hapjes & Drankjes + borrel


Ja dat wil ik!

Gold ticket regular

€129
/

  • Toegang tot het event & alle sessies
  • Gratis stijladvies van Felicity
  • Gratis 1 op 1 Insta check door Debra
  • Extra informatie sheet stijladvies
  • Extra informatie sheet Foto’s en Branding
  • Extra informatie sheet Insta
  • 3 professionele foto’s door Sophie
  • Hapjes & Drankjes + borrel


Ja dat wil ik!

It has never been easier to create pages and websites on WordPress

locatie

We hebben deze hele omgebouwde loods tot onze beschikking! 

KERKSTRAAT 252A

1511 EN OOSTZAAN