Social media marketing

Social media marketing

Social media verslaafd en klaar om jou te helpen jouw social media te laten groeien! 

Ben je een ondernemer in hart en nieren? Ben je een beginner of al jaren ondernemer? Dan begrijp ik maar al te goed dat social media er soms bij inschiet. Logisch! 

Maar het is zo belangrijk om je social media op orde te hebben. Kanalen zoals Instagram en Facebook zijn complete marketingtools geworden waar jij meer klanten uit kunt halen. Waarom zou je die niet gebruiken? 

*** ”Debra legt alles heel fijn en helder uit en reageert snel op vragen. Super bedankt voor alle informatie de afgelopen 10 dagen! Hier kan ik voorlopig meer vooruit!”

Gratis webinar klanten via Instagram

Hoe kan je online meer inkomen krijgen? Zodat je via een nieuw kanaal geld kan verdienen zonder er meer voor te doen! Mis je omzet via socials en blijft hierdoor jouw vrijheid als ondernemer beperkt? Wat zou het voor jou betekenen als je ook via social media geld kan verdienen? Zo heb je meerdere geldstromen en ben je niet afhankelijk van netwerken en via via.

Herken je dit?
– Het lijkt alsof iedereen meer likes en volgers krijgt, maar jij blijft hangen. 
– Je probeert alles om meer interactie op je bericht te krijgen. 
– Je wilt meer klanten uit Instagram halen. 
– Je merkt dat steeds minder mensen jouw post echt zien en de interactie aan gaan. 
Je gaat leren:
– Hoe het algoritme in elkaar steekt.
– Hoe je dit kunt gebruiken om meer interactie te krijgen. 
– Hoe je hierdoor meer klanten aantrekt.
– Hoe je organisch kunt groeien. 

1-op-1 sessies


Traject coaching


Adverteren


”Debra en ik werken nu een aantal weken samen. Zij is echt wat ik zocht. Via via kwam ik haar tegen en heb haar meteen een berichtje gestuurd. Al snel kreeg ik bericht terug! En dat is precies wat ik zocht voor mijn bedrijf, ze reageert snel, denkt mee en ik kan haar alles vragen.  Kortom ik raad Dsocials zeker aan!!’

Sanja
Studio Sanja