fbpx

MASTERCLASS

leer mijn 3 stappen strategie voor meer sales via Instagram DM

Dé strategie om via Instagram DM te verkopen. Leer hoe je meer ideale mensen naar jouw Instagram chatberichten krijgt en hoe je ze converteert naar klant.

Nu tijdelijk slechts 17,-

Direct resultaat

Business coaching Sales Marketing

Voor coaches en kennisondernemers

Maak jij al content zelf voor Instagram? Reels, stories en posts?

Leuk hoor die volgers, maar je wilt ook dat ze klant bij je worden. Hoe zorg je ervoor dat je meer gesprekken via Instagram krijgt? En ook nog met jouw ideale klant?

Je hebt al een prima bereik opgebouwd via Instagram en post ook al regelmatig, maar meer verkopen doe je nog niet echt. Ik heb een succesvolle strategie bedacht die ik de afgelopen 5 jaar heb geperfectioneerd. En het mooie? Het kost je maar 5 minuten per dag. Want het hoeft niet altijd moeilijker, soms is simpel juist heel effectief.

Daarom leer je in deze masterclass in 37 minuten hoe jij meer gesprekken via Instagram krijgt en deze ook klant maakt.

Dat leer je in de masterclass verkopen via Instagram DM.

t.w.v. 97,- nu voor 17,-

Dit is voor jou als

✅ Je al aanwezig bent op social media

✅ Al dagelijks post

✅ Je een coach of kennisondernemer bent

✅ Je mijn succesvolle verkoopstrategie voor Instagram DM wilt leren.

bekijk direct!

Na deze masterclass

 

  • Weet jij welk 3 stappen er nodig zijn om te verkopen via Instagram DM.
  • Mijn sales script waarmee ik al 500.000 omzet heb gehaald.
  • Weet je hoe je een volger klant maakt zonder pusherige sales.
  • Hoe je met simpele stappen elke dag meer impact kunt maken.
  • Hoe je met kleine aanpassingen meer uit jouw volgers kunt halen.
  • Kun je gelijk aan de slag met het werven van nieuwe klanten.
  • Na het bekijken van deze masterclass ga je met zelfvertrouwen een sales gesprek in.

 

Direct te bekijken

Resultaten

Ik ben Debra en ik heb de code

Tijdens mijn eerste baan in 2016 gaf ik voedingsadvies in een winkel. Ik had een hekel aan het einde van het gesprek, wanneer we producten moesten verkopen. Totdat ik besloot om de klanten gewoon echt te helpen zonder iets te verkopen, wat een mega verschil maakte. Ze kochten ineens allemaal uit zichzelf en ik vond het nog leuk ook.

Dit nam ik mee naar mijn eigen business en bij mijn allereerste lancering verkocht ik gewoon even 60 tickets, zonder advertenties of funnels. Alles op organische wijze. Na vier jaar en meer dan 4000 cursussen verkocht te hebben en in één jaar €100.000 omzet te hebben gedraaid, besloot ik mijn sales kennis te bundelen in een training.

En na een solo tripje naar Bali, een break-up en een verhuizing heb ik besloten om me nog meer te richten op de dingen waar ik echt gelukkig van word, maar dan wel met een goede strategie erachter. Want ja, het kan gewoon! En ik gun het jou ook om op die manier te kunnen verkopen zonder dat het vermoeiend of nep voelt.

Heb je niks aan de masterclass gehad?

Mail dan binnen 14 dagen en we geven zonder vragen jouw geld terug. Helemaal risk-free dus!