wacht


inschrijven voor wachtlijst

ONLINE SALES TRAINING

Hoe heb ik mijn eerste €100.000 euro verkocht aan trainingen?
Hoe verkocht ik €9000,- euro trajecten? 

Laat jouw bedrijf groeien door jouw aanbod doorlopend te verkopen. Sales, bah!? Misschien denk je dat wel. Je bent een ondernemer geworden omdat je super goed bent in je vak, je hebt geen zin om je bezig te houden met sales. Wat als ik jou leer dit moeiteloos te doen op een manier die bij je past & succesvol is? 

‘Bah, verkopen voelt niet fijn en ik heb dat helemaal niet nodig’

Je hebt een aanbod waar je trots op bent, maar het lijkt alsof jouw doelgroep dat niet ziet. 

Je probeert het te verkopen door posts te maken en zichtbaar te zijn, maar zonder goed resultaat. Of mensen haken af bij het gesprek wat je met ze hebt. Wat doe je toch fout? 

Je weet dat je mensen kunt helpen met jouw dienst, maar hoe overtuig je jouw klant zonder arrogant over te komen of marketingtrucjes uit te voeren?

Voelt verkopen voor jou ook als onnatuurlijk? 

Je weet dat het internet dé manier is om veel meer te verkopen, maar hoe dan? 

Na deze academy weet je precies hoe je klanten aan moet trekken en komen ze naar je toe! 

Je pre-order korting van €823 euro is beschikbaar over:

Dagen Uren Minuten Seconden


Hoeveel kost het je als je jouw sales skills niet te verbeterd?

Wanneer je niet weet hoe je goed kunt verkopen: 

Kiezen potentiële klanten voor iemand anders.

Is al je marketing content voor niets.

Onderneemt je potentiële klant geen actie.

Zul je moeten blijven afwachten tot klanten naar je toe komen.

Je bent fantastisch in wat je doet, maar marketing en verkopen is totaal andere koek. Ik begrijp heel goed dat dit niet iets is wat je hebt geleerd. Jouw potentieel is zoveel groter! Leer succesvol verkopen en je krijgt eindelijk de sales waar je op hoopte. 


inschrijven voor wachtlijst

INHOUD

In module 1 leer je volledig opnieuw te kijken naar jouw ideale klant. We gaan dieper in op het succesverhaal van de klant zodat je vanuit dit verhaal jouw kraakheldere boodschap gaat maken. Welke klantreis maken ze door? Alles valt of staat met deze stap. Zonder heldere boodschap heeft niets in je marketing zin want jouw doelgroep begrijpt jou niet en denkt dat jij hen niet begrijpt. 

In module 2 ga je leren hoe je meer klanten krijgt door te overtuigen op een authentieke manier. Dit ga je helemaal eigen maken. Ook leer je waar je klanten kunt vinden. Tot slot krijg je les in hoe je een converterende salespagina maakt voor jouw aanbod. 

In module 3 gaan we aan de slag met hoe je storytelling kunt inzetten voor jouw content zodat je klanten aantrekt die blijven terug komen. Je leert hoe je goede content schrijft en converterende teksten maakt. 

In module 4 leer je hoe jij jouw succesvolle online funnel inricht en hoe jij een training succesvol kunt lanceren. Hoe lang van te voren begin je en wat moet je delen? Je krijgt templates van e-mails die je kunt versturen tijdens jouw lancering. 

In module 5 leer je mijn 1-op-1 salesscript. Welke vragen moet je stellen tijdens een verkoopgesprek waardoor jouw potentiële klant eerder ‘ja’ zegt op jouw voorstel? Hoe tackel je bezwaren van je klanten en voel je je zelfverzekerd in gesprekken? 

Als je nu instapt krijg je ook nog de volgende BONUSSEN erbij:

CURSUS WEBINARS

Grysilde Velstra – online business coach en marketing strateeg leert jou succesvolle webinars geven. 

De (automated) webinars nemen een grote plek in mijn marketingstrategie in. Hierdoor komt er niet alleen een grotere semi-passieve inkomstenstroom binnen, maar kan ik ook eindeloos opschalen, veel meer mensen helpen en krijg ik een legere agenda.

Dit is iets wat ik jou ook wil teachen! Opschalen met je bedrijf, zonder dat je daar meer uren voor hoeft te werken.

Na het volgen van mijn cursus weet je:

– Wat de meest converterende opbouw van een webinar is

– Hoe je kunt adverteren voor je webinar

– Hoe je een hoog show-up percentage kunt krijgen

– Hoe WebinarGeek werkt

– Wat voor mails je vooraf en achteraf moet versturen en wat slim is om daarin te zetten (zodat je nóg meer kunt verkopen)

– Hoe je het beste je aanbod kunt doen

– Hoe je alle twijfels van kijkers kunt weghalen, waardoor klanten sneller JA zeggen


SEO MASTERCLASS

Manouk Keurntjes  van School of Seo.

Hoe zorg je dat klanten jouw bedrijf weten te vinden – in plaats van dat jij op zoek moet naar die nieuwe klanten?

In deze masterclass leer je wat er speelt in het hoofd van je perfecte klant en waarom dit essentieel is voor het bereiken van nieuwe klanten, wat het effect is van investeren in content marketing, maar vooral: wat is dé SEO-contentstrategie waar jij op wilt inzetten om iedere maand een stabiele stroom aan nieuwe klanten aan te trekken zonder daar dagelijks mee bezig te zijn?

ONLINE STRUCTUUR MASTERCLASS

Anouk Martens is automatiseringsexpert.

Mijn naam is Anouk Martens en ik help ondernemers die echt impact willen maken met het opzetten van een geautomatiseerde online structuur, van strategie tot uitvoering.

Meer rust, overzicht en tijd om jouw klanten echt verder te brengen met jouw aanbod.

Als bonus voor Debra haar cursus ontvang je van mij een masterclass hoe jij jouw klant een onvergetelijke ervaring geeft met behulp van jouw online structuur.

Er komen nog twee!! extra bonussen bij die je echt niet wilt missen. Onder andere een volledige FB&Instagram adverteren training.


inschrijven voor wachtlijst

Maak kans om je aankoopbedrag terug te krijgen als je bij de eerste 50 zit! En maak gebruik van de pre-order korting van meer dan 800 euro!!

DEBRA IN DE MEDIA

AD


Marketing facts


De vrije meid


Workjuice


De ondernemer


rtlz


Marketing tribune


Frankwatching


nu.nl