fbpx

GRATIS live MASTERCLASS. 10K maanden met Instagram: dé simpele strategie die ervoor zorgt dat klanten naar jou komen.

Jouw bedrijf loopt prima, maar je weet dat je niet alles uit Instagram haalt en je daardoor omzet laag liggen. Je hebt ook geen zin om hier uren per dag mee bezig te zijn. Je wilt wel elke dag nieuwe leads verzamelen voor jouw geweldige aanbod. Ik vertel je mijn simpele stappen die ik de afgelopen jaren heb geoptimaliseerd voor maximale winst in minimale tijd. 

Het is geen hogere wiskunde, alleen moet je een strategie hebben. Dat betekent niet dat je allerlei gekke marketingtrucjes moet gaan uitvoeren. Ik geloof in the best of both worlds: jouw expertise en authentieke zelf in combinatie met slimme marketing = GOUD. Ik leer je de methode die mij en mijn klanten 10k+ maanden oplevert door Instagram in te zetten als marketingkanaal.

Niet geschikt voor webshops
Niet geschikt voor hobby-ondernemers

 

Na deze live masterclass weet jij:

  • Welke strategie mij al 4 jaar €10.000,- per maand oplevert door het gebruiken van Instagram

  • Hoe je ervoor zorgt dat klanten alleen met jou willen werken en jij jezelf uniek neerzet online

  • Welke slimme dingen jij in kunt zetten om volgers te laten kopen (zonder trucjes)

  • Welke acties je direct kunt inzetten om je omzet en bereik te verhogen. 

  • Welke punten jij nog mist om 10k+ via Instagram te behalen. 

De masterclass is live en ik zal alle vragen beantwoorden. De waarde van deze masterclass is bij andere ondernemers vaak tientallen euro’s. Zorg dat je er live bij bent om alle waarde eruit te halen!

Het kost je tijd en moeite om de hele tijd zichtbaar te moeten zijn, zonder resultaat. Je bent op zoek naar inspiratie, maar ook daar loop je op vast omdat je gewoonweg geen idee hebt hoe jij jouw bedrijf zo effectief en winstgevend mogelijk kunt inrichten.

De gedachte om een coach in te schakelen komt steeds vaker voorbij, maar je bent bang dat het het geld niet waard is. En je wilt wel een webinar volgen, maar je hebt al zoveel webinars gevolgd waarbij je alleen maar 1 uur lang naar een sales praatje of voorstel praatje aan het luisteren bent dat je daar wel klaar mee bent.

Dat snap ik! Door middel van mijn hands-on praktische stappen naar een succesvol en winstgevend bedrijf heb je in 1 uur zoveel inzichten die jouw leven als ondernemer een stuk  makkelijker maken. Zonder urenlang salespraatje.

Inmiddels maak ik al elf jaar content en weet ik precies hoe je geweldige content schrijft. Er is zoveel wat je met jouw socials kunt doen, maar veel ondernemers focussen op de verkeerde dingen. Het is namelijk echt mogelijk om content te maken die jouw klant raakt!

In de masterclass ga je ontdekken hoe je een sterke contentstrategie maakt waarbij je jouw ideale klanten aantrekt en hoe je verkoopt zonder te pushen. Hoe je kunt verkopen zonder pusherig over te komen.

Ervaringen

JE BENT COACH, TRAINER OF VERKOOPT JOUW KENNIS

Deze masterclass is voor coaches en kennis ondernemers.

Je bent al zichtbaar op Instagram en haalt daar ook al klanten uit, maar je wilt jouw bedrijf anders inrichten. Je wilt meer online gaan werken zodat je locatie onafhankelijk bent en minder trekken aan de klanten die je binnen moet halen. 

Je wilt meer omzet, meer tijd voor jezelf en meer zichtbaarheid. 

Debra

Tijdens mijn eerste baan in 2016 gaf ik voedingsadvies in een winkel. Ik had een hekel aan het einde van het gesprek, wanneer we producten moesten verkopen. Totdat ik besloot om de klanten gewoon echt te helpen zonder iets te verkopen, wat een mega verschil maakte. Ze kochten ineens allemaal uit zichzelf en ik vond het nog leuk ook.

Dit nam ik mee naar mijn eigen business en bij mijn allereerste lancering verkocht ik gewoon even 60 tickets, zonder advertenties of funnels. Alles op organische wijze. Na bijna zes jaar en meer dan 4000 cursussen verkocht te hebben en steady 100K+ jaren te draaien besloot ik mijn sales kennis te bundelen in een training.

En na een solo tripje naar Bali, een break-up en een verhuizing heb ik besloten om me nog meer te richten op de dingen waar ik echt gelukkig van word, maar dan wel met een goede strategie erachter. Want ja, het kan gewoon! En ik gun het jou ook om op die manier te kunnen verkopen zonder dat het vermoeiend of nep voelt.

Debra in de media