fbpx

GRATIS MASTERCLASS

Jij weet dat online zichtbaar zijn voor meer klanten zorgt, maar je bent er klaar mee dat je te weinig  resultaat ziet en je wordt moe van geen inspiratie hebben. Wil je ontdekken hoe je meer omzet behaalt met jouw online aanwezigheid zodat je kunt groeien met jouw onderneming? 

Geef je dan gratis op voor mijn webinar waarin ik je de 5 lessen leer die mijn bedrijf naar 15-20K omzet per maand hebben gebracht.

Inclusief replay, 1 uurtje van je tijd, zonder lang salespraatje

 

Gratis

   masterclass

Het kost je tijd en moeite om de hele tijd zichtbaar te moeten zijn, zonder resultaat. Je bent op zoek naar inspiratie, maar ook daar loop je op vast omdat je gewoonweg geen idee hebt hoe jij jouw bedrijf zo effectief en winstgevend mogelijk kunt inrichten.

De gedachte om een coach in te schakelen komt steeds vaker voorbij, maar je bent bang dat het het geld niet waard is. En je wilt wel een webinar volgen, maar je hebt al zoveel webinars gevolgd waarbij je alleen maar 1 uur lang naar een sales praatje of voorstel praatje aan het luisteren bent dat je daar wel klaar mee bent.

Dat snap ik! Door middel van mijn hands-on praktische stappen naar een succesvol en winstgevend bedrijf heb je in 1 uur zoveel inzichten die jouw leven als ondernemer een stuk  makkelijker maken. Zonder urenlang salespraatje.

Inmiddels maak ik al elf jaar content en weet ik precies hoe je geweldige content schrijft. Er is zoveel wat je met jouw socials kunt doen, maar veel ondernemers focussen op de verkeerde dingen. Het is namelijk echt mogelijk om content te maken die jouw klant raakt!

In de masterclass ga je ontdekken hoe je een sterke contentstrategie maakt waarbij je jouw ideale klanten aantrekt en hoe je verkoopt zonder te pushen. Hoe je kunt verkopen zonder pusherig over te komen.

Ervaringen

Voor wie is

  deze masterclass?

JE BENT COACH, TRAINER OF VERKOOPT JOUW KENNIS

Deze masterclass is voor coaches en kennis ondernemers.

Je bent al zichtbaar op Instagram en haalt daar ook al klanten uit, maar je wilt jouw bedrijf anders inrichten. Je wilt meer online gaan werken zodat je locatie onafhankelijk bent en minder trekken aan de klanten die je binnen moet halen. 

Je wilt meer omzet, meer tijd voor jezelf en meer zichtbaarheid. 

Na deze masterclass weet jij:

– Hoe je ervoor zorgt dat je ijzersterke contentstrategie hebt
– Wat er nodig is om klanten aan te trekken.
– Hoe je kunt verkopen zonder pusherig over te komen.
– Mijn ondernemers lessen die mij hebben gebracht tot 15-20K omzet per maand.

,,

Marketing is de brug naar jouw klant, zorg dat ze kunnen oversteken

– Debra van der Heide –

 

Debra

Tijdens mijn eerste baan in 2016 gaf ik voedingsadvies in een winkel. Ik had een hekel aan het einde van het gesprek, wanneer we producten moesten verkopen. Totdat ik besloot om de klanten gewoon echt te helpen zonder iets te verkopen, wat een mega verschil maakte. Ze kochten ineens allemaal uit zichzelf en ik vond het nog leuk ook.

Dit nam ik mee naar mijn eigen business en bij mijn allereerste lancering verkocht ik gewoon even 60 tickets, zonder advertenties of funnels. Alles op organische wijze. Na vier jaar en meer dan 4000 cursussen verkocht te hebben en in één jaar €100.000 omzet te hebben gedraaid, besloot ik mijn sales kennis te bundelen in een training.

En na een solo tripje naar Bali, een break-up en een verhuizing heb ik besloten om me nog meer te richten op de dingen waar ik echt gelukkig van word, maar dan wel met een goede strategie erachter. Want ja, het kan gewoon! En ik gun het jou ook om op die manier te kunnen verkopen zonder dat het vermoeiend of nep voelt.

Debra in de media