Instagram Blog

Instagram blog

Sales funnel: verkopen Instagram

Waarom je social media goed moet doen of helemaal niet

Ondernemers vinden de weg naar social media steeds gemakkelijker en zien gelukkig ook vaker de potentie in van de kanalen. Helaas zijn er ook voldoende bedrijven die na het starten geen idee hebben wat goed is om te doen. Zonde! Want hierdoor kan het ook schadelijk zijn voor je bedrijf of kost het je alleen maar kostbare tijd. Ik vertel je daarom wat je absoluut niet moet doen als bedrijf op social media.


LEes meer

De Do´s en Don´ts van Instagram

Zuchtend kijk je naar je telefoon… 20 likes op je foto waarvan er de helft uit het buitenland komt. *Ping* Rosalina wil je een chatbericht sturen staat er in je scherm. Je hart maakt een sprongetje en je hoopt dat iemand jouw product wilt kopen. Je opent het bericht: Hi, thanks for following me. You have great content. If you want to know more…. Je leest niet eens verder en je legt gefrustreerd je telefoon weg.


LEes meer

Hoe krijg je betrokken volgers?

Misschien heb je het wel gemerkt: het algoritme is weer veranderd en samen met de vakantie zorgt dit ervoor dat het bereik bij de meeste mensen drastisch is verlaagd. 

Is dat erg? Misschien, misschien niet. Het ligt er maar net aan wat jouw doelen zijn. 


LEes meer

Welke Instagram Apps gebruik ik? 

Ik krijg vaak vragen over welke Instagram Apps ik gebruik en welke ik kan aanraden. Daarom heb ik alle handige Instagram Apps op een rijtje gezet!


LEes meer

Sales funnel Instagram

Waarom moet je nou niet als kip zonder kop gaan adverteren? En waarom mag je niet te veel ‘verkopen’. Je hebt er vast al vaak over gehoord dat te veel verkopen niet goed werkt. Waarom dan niet? Hoe werkt een behoefte creëren?


LEes meer

Klanten via Instagram

Waarom je nog niet het resultaat behaald wat je wilt op social media?

Je werkt hard en hebt elke maand klanten, maar stiekem weet je dat je met social media echt aan de slag moet. Je begint eraan en stoeit met teksten en foto’s. Elke dag ben je braaf aan het posten, maar je krijgt weinig respons en om over nieuwe klanten maar te zwijgen. Frustrerend! Ik snap dat. 


LEes meer